Az Országgyűlés elnöke szerint nem lehet a meglévő jogszabályokat félretenni, és egy nem létező jogi kategóriával élve polgári engedetlenségi akciót indítani a gyerekeink rovására.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"A tanárok még a választások előtt kezdték erősebben hallatni a hangjukat, amire a kormány ráfogta, hogy ez csak politikai hangulatkeltés és Gyurcsány, viszont megígérték, hogy a következő, azaz a mostani ciklusban fognak foglalkozni ezzel, nem azért mert a tanárok tiltakoznak, hanem eleve úgy tervezték. Ehhez képest a tanárok bérrendezését eltolták és az uniós pénzek érkezéséhez kötötték, pedig már akkor is tudható volt, hogy nem lesz könnyű megszerezni azokat a pénzeket, ráadásul nem is arra kapnánk. Viszont a saját fizetésüket rögtön felemelték. Nem rémlik egy parlamenti képviselő sem, aki ezt plusz kiegészítést felajánlotta volna bármilyen jótékony cél érdekében, vagy esetleg lemondott volna róla. Ha már itt tartunk, azt gondolom, hogy az lenne méltányos, ha a parlamenti képviselők fizetését a mindenkori tanári fizetésekhez kötnék (rögtön megkapnák a fizetésemelést). Az a koncepció ugyanis, hogy a képviselőket azért kell jól megfizetni, hogy ne legyenek korrumpálhatóak nem jött be. Innentől kezdve nincs is értelme ennyit fizetni nekik. Mégis miért fizetnénk ennyit? Azért, hogy megnyomják azt a gombot, amit előre megmondanak nekik? A jövőben olyan embereket kellene a parlamentbe küldeni, akik elhívatottak, és nem olyanokat, akik meg akarnak gazdagodni."
polgarb
Azt azért nem értem,hogy nem lógnak az ilyen "emberek"a lámpaoszlopon!Istenverte egy birka nép ez a Magyarország területén élő horda!
Pálinkás Pál
ellenetek minden jogos,köteles szardarab,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.