Az állateledelek drágulása miatt egyre többen adják le házi kedvenceiket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Horizont: A kutya mindenütt jól érzi magát, ahol szerető gazdája van.
magyar1
@CsipkeRózsa: Igazad van, a szeretet csodákra képes a kutyáknál is. Csak a szükségleteik a probléma, nem tud Wc-re ülni a kis drága. A macskák még csak rászoknak az alomra de a a kutya nem. Én mindent megpróbáltam.
CsipkeRózsa
A kóser vágásról:

"Minél kevesebb szenvedést
A rituális vágásnak az a célja, hogy minél kevesebb szenvedést okozzanak az állatnak, és minél több vért távolítsanak el belőle. A nyak gyors oda-vissza mozdulattal történő átmetszéséhez megfelelő hosszúságú, tökéletesen éles, hibátlan pengéjű kést használnak. A kés a másodperc törtrésze alatt elmetszi a légcsövet, nyelőcsövet, a bolygóideget, a nyaki verőeret és vénát. Az eszméletvesztés majdnem azonnal, két másodpercen belül fájdalommentesen bekövetkezik, így a vágás már nem okoz szenvedést: gondoljunk csak arra, hogy ha megvágjuk magunkat, nem abban a pillanatban érezzük a fájdalmat, és a vér is csak később serken ki."
CsipkeRózsa
@Horizont: 18:41

Alapvető, hogy felelős gazdik legyenek, a lakásos kutyák nem tudják, hogy jobb volna-e nekik.
magyar1
@Horizont: Nem. Egy érzéketlen barom ki nem gondolta, hogy a kutya egy intelligens élőlény.
magyar1
@Csizmás Kond: tegnap 9.47-re: A stresszhormonokat nem lehet zabálni??? Szerinted pld. a kortikoszteroidok mik?Mű hormonok. 1 évig ettem és 200 fölé nyomta a vérnyomásom, 20 fölé a cukrom és félig majdnem megvakultam tőle. Azt is agyonverném aki kitalálta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.