Az FKF Ecseri úti telephelyén rengeteg dolgozó gyűlt össze, kora délelőtt egy FKF-es vezető lement a dolgozókhoz, közölte, hogy nincs tárgyalás és amíg sztrájkolnak, a katasztrófavédelem segítségével oldják meg a szemétszállítást – írja a Blikk.hu

A kukások gigantikus sztrájkba fogtak, leállhat a budapesti szemétszállítás

Fotó: Pixabay cco

A Blikk információi szerint az FKF Ecseri úti központjánál kezdtek gyülekezni ma reggel a kukások, fizetésemelést követelve. Azt mondják, sztárjkba lépnek. Az épületnél egy vezetővel próbálnak tárgyalni, de a Blikk.hu úgy tudja, kiabálásig fajuló vita tört ki. Információik szerint az óbudai hulladékégetőtől sem vonultak ki ma reggel a kukások. Ez azt jelenti, hogy a mai napon egyelőre nem indult meg a szelektív hulladékszállítás, illetve a kommunális hulladékszállítás egy része sem.

A hulladékszállítás egy része mindenképpen áll ma reggel, míg más helyeken valóban elvitték a szemetet. A helyszínen megtudtuk, elsősorban az verte ki náluk a biztosítékot, hogy korábban valaki azt nyilatkozta, a hulladékszállítóknál a fizetés a 400.000 forintot is elérheti bizonyos idő után, ami nem igaz. Kétszázezreket keresnek, miközben ők gondoskodnak arról, hogy a város ne fulladjon bele a szemétbe. Egyikük meg is mutatta kollégánknak a fizetési papírját. Más helyeken meg 400-450 ezer forintokért keresnek munkatársakat a hulladékszállító cégek.

Azt mondták, a kukásautókat most leadják azzal, hogy hibásak, nem lehet velük dolgozni, így nem is indulnak majd el.

További részleteket a Blikk.hu cikkében olvashatnak. 

Forrás: Blikk.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Mutyigeri efftársék "emelésképtelenek"!? Csak a hazudozásaik intenzitását képesek emelni?
Nessy
Tessen mondani, őket is kirúgják a mozdonyvezetőkkel együtt? Vagy a sztrájk lehetetlenné tétele csak a pedagógusokat érinti??
csak úgy....
@Nessy: a kukások kiváltságos helyzetben vannak a sok kuka szerint, még jó,hogy nem lett belölük pedagógus,mert akkor kapnának a pofájukra shikariktól ..
Németh István
ÉPPEN IDEJE UTÁNA NÉZNI, HOVA TETTÉK A PÉNZT A FŐVÁROSI ÖNKORMÁNYZATNÁL! ??
Az ötven őt tanácsadó, meg főtanácsadó az igazgató elvtársak, aki úgy igazgatnak, hogy az usa-ba élnek >> DOLLÁRBAN > kétmilliárdos villát - lakhandit, nehogy összekeverd az evőeszközzel - vesznek >> az mennyi forint is?? Na az mán csak elég volna bérfejlesztésre!? De azért fene érdekes, hogy a KORMÁNY leszarja ezeket a sajátos tényeket, pedig ez azt fogja eredményezni, hogy a szar elviszi őket is >> ha így folytatják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.