Karácsony Gergely szerint "vagy az van, hogy oroszok brutálisan drágán adják a gázt a magyar államnak, vagy az van, hogy a magyar állam brutálisan nyerészkedik az önkormányzatokon és a közintézményeken". Állításához egy grafikont is csatolt, amit Facebook-oldalán posztolt a főpolgármester.

A kormány által "olcsónak mondott orosz gáz, valójában méregdrága" – Karácsony Gergely nagyon kiakadt és megmutatott egy sokatmondó grafikont – fotó

Karácsony Gergely a Facebook-oldalán fakadt ki arról, hogy a kormány tizenháromszorosára emelte a szociális, oktatási és egészségügyi intézmények által fizetendő távhődíjat, de elmondása szerint ez még csak a jéghegy csúcsa.

Péntek éjszaka, a hatálybalépés előtt pár órával a kormány a tizenháromszorosára emelte a szociális, oktatási és egészségügyi intézmények által fizetendő távhődíjat. Igen, tizenháromszorosára

- kezdte posztját Karácsony Gergely.

Hozzátette:

Ez önmagában is felháborító.

"De még ennél is felháborítóbb, hogy mindez elsősorban azért történik, mert a Palkovics László felügyelte energiahivatal orosz rulettet játszik az országgal. Arra kötelezik ugyanis az önkormányzati tulajdonban lévő távhőcégeket, hogy olyan magas árat fizessenek az államnak az orosz gázért, amilyen ár szinte soha nem volt a világpiacon és amely csaknem kétszerese a jelenleginek (ezt láthatjátok az grafikonon).

Vagy az van, hogy oroszok brutálisan drágán adják a gázt a magyar államnak. Vagy az van, hogy a magyar állam brutálisan nyerészkedik az önkormányzatokon és a közintézményeken.

Egy biztos: óvodák, kórházak, iskolák, szociális intézmények kerülhetnek bajba a kormány döntése miatt."

Levélben fordultam Palkovics László miniszterhez, hogy vonják vissza a gyalázatos döntést. Ne játsszanak orosz rulettet a magyarokkal!

- zárta posztját Budapest főpolgármestere.

Forrás: Blikk

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ezeknek csak a lopásra van eszük. Palkovics "most döbbent rá, hogy a rezsicsökkentés jókora fogyasztásnövekedést hozott: a 2013-as 2,5 milliárdról 2021-re 4 milliárd köbméterre ment fel a lakossági gázfogyasztás"
Ki hitte volna?!
És ez egy akadémikus vagy mi a tököm bammeg, Ceausescu-né színvonalon.
Szijjrágó meg olyan sz@r gázszerződést kötött, hogy a világon nincs mégegy ilyen. Ötöd árnak hazudta, aztán 10-szeres, 20-szoros ára lett lett. Persze, lehet, hogy a különbözet valami kipcsak bankban pihen Orbán Viktor vakoló munkás nevére elhelyezve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Kevesebbet kéne Moszkvába járni a tarajasgőte ungabunga külügyérnek, és megvárni amíg putyinka elkezdi a sírást és azután vígasztalni. Nem pedig állandóan pippantani.
Aki Én
@ómió: Ajánlom ezt a videót, rendkívül sok dolog kiderül belőle.

pestibulvar.hu/2022/09/27/orban-csak-nezett-amikor-a-nep-hangjan-beszoltak-neki-tudom-hogy-ezt-eleg-szar-igy-meghallgatni/

,,HOGYAN LESZ A PAKSON 12 FORINTÉRT TERMELT ÁRAMBÓL 70 FORINTOS ÁRAM A MAGYAR CSALÁDOKNAK, ÉS MIÉRT DRÁGÍTJA A FIDESZ-KORMÁNY AZ AMÚGY IS DRÁGA ÁRAMOT ÉS GÁZT MÉG 27 SZÁZALÉKOS ADÓVAL?"
,,A FIDESZ-KORMÁNY HAZUDOTT A REZSICSÖKKENTÉS MEGVÉDÉSÉRŐL, MIVEL HÉTSZERESÉRE EMELTÉK A GÁZ ÁRÁT, ÉS DUPLÁJÁRA AZ ÁRAM ÁRÁT"
gina
@ómió: Prolikám ennyit tudsz csak , szemetes haver vár a kocsmád román meleg efftárs hahahah
ómió
@Aki Én: Figyu, bolsiék idiótája! A valóságot kiforgatni, akár még a veres csellagotokat is lehazudni az égről mindig is nagyon értettétek, pestibulvárostól együtt , csakhát a plebs - ahogy ez áprilisban is meg az időköziken is látszott - ezt nemigen cumizza! Mert mit mutat a valóság!? Volt egy orosz támadás, ami felvitte az energiaárakat a 2-3-szorosukra. Aztán elkezdődtek a brüsszeli efftársaitok "szankciós csomagjai" - már a nyolcadikat "szülik", amikkel fokozatosan, immár a nyolcszorosukra "bojkottálták" azokat az energiaárakat, amely energiákra egyébként nekik is szükségük lenne! Alig bírtuk legalább a saját gáz- és olajigényünket a bojkottból kimenteni, miközben, ettől függetlenül, ezek árát is az efftársaitok már sikerrel felverték! Nem lesz "túl merész" most mindezt direktben a "Zorbánra" hazudnotok, bolsiék idiótái!? Nem kéne ahhoz "jobban belehúznotok"!? És hogy lesz 70 forintos az áram!? Hát, úgy, efftársak, hogy Paks egyelőre a magyar szükséglet, mintegy 40%-át képes produkálni! Ehhez jön még gázzal, lignittel termelt, és már ez is drágább, kb. további 10% magyar rész, ami a magyar igény fele, mig a többit méregdrága világpiaci áron importálnunk kell! Ehhez jön még a rendszerhasználat, fenntartás általános költsége és már ott is vagyunk a 70 Ft-nál! Innét lehet tovább hazudozni, efftársak!
ómió
@gina: Még mindig túlnedvedzel, bolsiék fajkreténje!? Bújj talán elő a Böszmeánuszból és száritkozzál kicsit!
kulabombaafityiszre
@Pegero: tegnap, 21:04
Eléggé szarul nézel ki ezen magadról készített szelfi képen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.