"Válaszok a kérdésekre" címmel posztolt Ujhelyi István Európa parlamenti képviselő közösségi oldalán, amiben eszenciáját írta le a Szabad Európa portálnak adott interjújának. Ahogy arról beszámoltunk, a képviselő a napokban jelentette be: kilép az MSZP-ből. A párt közleményben reagált, nem éppen européer politikusi módon.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Éésss irány a Feri popója, a jó meleg
DK dagonya! Bármit rámerek tenni, hogy ott köt ki! Hátha...!
FLETÓ
Éésss irány a Feri popója, a jó meleg
DK dagonya! Bármit rámerek tenni, hogy ott köt ki! Hátha...!
kereső
@FLETÓ: Botka sem ott kötött ki, pedig Ő aztán igazi nagyágyú volt . Maradnak a középszerek, a megalkuvók a hatalommal mindenáron kiegyezésre törekvők. Lelkük rajta.
FLETÓ
@kereső: Botka - feltéve ha maradni akar jelenlegi helyén - akkor jobboldalon fog kikötni!
kereső
@FLETÓ: Botkának mindegy "melyik oldal". Teszi a dolgát, mint polgármester- és jól teszi a dolgát. Annyira, hogy még az egyébként fideSS-sek közül is sokan rá szavaznak. Nem az kell egy településnek, hogy jobb-vs. bal. Hanem az, hogy a településért dolgozzon, aki arra vállalkozik.
FLETÓ
@kereső: 10 ezer lélekszám alatti településekre ez így nagyon jellemző, nagyobb lélekszámúnál ritka! Szeged szinte egyedüli! Még...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.