2014 és 2021 között nem lettek hidegebbek a telek, az eszközök sem lettek rosszabb hatékonyságúak, a magyar lakosság gázfogyasztása mégis 2,5 milliárd köbméterről 4 milliárdra nőtt – erről beszélt Palkovics László technológiai és ipari miniszter a Portfolio energiagazdasági konferenciáján.

Nyakatekert logikával Palkovics kimatekozta, hogy miért a fogyasztók tehetnek az orosz gázfüggőségről

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A miniszter azt is mondta, hogy a rezsicsökkentés szabályainak megváltoztatásával jelentős fogyasztáscsökkentést lehet elérni, vagyis lényegében azt mondta, hogy a gáz és villany hatósági árazása miatt nőtt a magyar gázfogyasztás, ezen keresztül pedig az orosz gázfüggőség.

Palkovics további, a gázkitettségről szóló meglátásait a 444.hu cikkében olvashatják. 

Forrás: 444.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Hazugovics! Ha lopás és putyler-seggnyalás helyett kormányoztatok volna és az amúgy ellopott uniós pénzeket ténylegesen az energiafelhasználás csökkentésére fordítottátok volna, akkor mára itt lenne a Kánaán!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Nem a fogyasztók. A rezsicsökkentés ösztönözte a polgárokat, hogy "pazaroljanak."- és nem a "kisfogyasztók", hanem azok akiknek luxus életvitelét támogatta a kormány a villamos energia és a gáz árában. Sokan havonta annyi támogatást kaptak, mint amennyibe a "kicsik" éves fogyasztása kerül. Ezt a luxus fogyasztási támogatást a költségvetés fizette meg az energia cégeknek.
Aki Én
Valóban pazarlóan létezünk.
Viszont orbán már 2007-ben arról beszélt, hogy nagy az orosz, ahogy ő fogalmazott ,,szovjet,, kiszolgáltatottságunk, amiért a kormányt tette felelőssé.
De nem, hogy nem tett ellene, de még rontott rajta közel 13 év alatt.
balos
@Németh István: tEFASSZOPÓROHADTBÜDÖSNYILASGECIÁLLATNAKISUTOLSÓTÖMEGGYILKOSOKPICSÁJÁNÉLŐSKÖDŐANYÁDDALVADHÁZASSÁGBANKERFÉLŐSAJÁTGYEREKEIDETBASZÓKÖCSÖG!Ezt,most miért is írtam?Ja már tudom,hogy a geci faszán tornázol órabérben!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: tegnap, 16:49
Ez mennyiben függ össze magyarország orosz fügőségétől?
Megparancsolta az eu,hogy nyaljátok puttler seggér,vami a szösz?
Ez a nagy muszka barátság az orbánod sara.
Érdekes,most sem tud leszakadni a puttlerről,veletek együtt.
ómió
A Nabucco efftársi megfúrása meg eszébe se juutott!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.