Budapest főpolgármestere Facebook-posztjában akadt ki a miniszterre. 

"Péntek éjszaka, a hatálybalépés előtt pár órával a kormány a tizenháromszorosára emelte a szociális, oktatási és egészségügyi intézmények által fizetendő távhődíjat. Igen, tizenháromszorosára.Ez önmagában is felháborító"

– írta Karácsony Gergely a közösségi oldalán.

Karácsony Gergely szerint Palkovics orosz rulettet játszik Magyarországgal

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

De még ennél is felháborítóbbnak tartja, hogy mindez elsősorban azért történik,

"mert a Palkovics László felügyelte energiahivatal orosz rulettet játszik az országgal. Arra kötelezik ugyanis az önkormányzati tulajdonban lévő távhőcégeket, hogy olyan magas árat fizessenek az államnak az orosz gázért, amilyen ár szinte soha nem volt a világpiacon és amely csaknem kétszerese a jelenleginek".

Forrás: Facebook

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csapnivalo
A maradék lefosztása az országnak. Recept: lehetetlenítsd el az önkormányzatokat, vonulj be megmentőként fehér lovon (talán épp Semjén) és fizesd ki a felhalmozott adósságot, amit generáltattál, cserébe végy saját kezelésbe mendent, majd egy csomagban 100 évre titkosítva add el annak az oligarchának, aki a legtöbbet fizeti cserébe a svájci bankszámládra érte.
kereső
Az "orosz rulett" igaz Gergő, de nem palkovics csinovnyik játssza az országgal, hanem orbán. Miért nem lehet megnevezni a valódi "játékost"???Miért szent tehén orbán???
ómió
Mutyigeri efftárs! Szólj a brüsszeli efftársaidnak, ne "szankcionálják" már annyira fel!
NKF
Meddig lesz még ez a seggfej főpolgármester?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.