270 dolgozó.

Polgári engedetlenség az ELTE-n: az egyetem is tiltakozikMTVA/Bizományosi: Balaton József

Az ELTE nyolc karáról kedd estig 270 dolgozó írt alá tiltakozó nyilatkozatot. Ezen felül 120 nyilatkozó a polgári engedetlenség jeleként nem tart szerdán a magyar nyelvű képzéseken kontaktórát, egyéb oktatói és adminisztratív feladataikat is csak korlátozottan látják el – írja a 24.hu.

Ezzel tiltakozásunkat fejezzük ki az oktatás méltatlan helyzete miatt. Csatlakozva a közoktatásban tiltakozó kollégáinkhoz, haladéktalan változtatásokat követelünk. Mert évek óta nem kerül be annyi fiatal tanár a közoktatásba, mint ahányan nyugdíjba mennek, vagy elhagyják a pályát. Mert a közoktatásban és az állami felsőoktatásban dolgozó tanárok bére elfogadhatatlanul alacsony. Mert az aktuális helyzet ellen tiltakozó kollégák elbocsátását elfogadhatatlannak tartjuk

– fogalmaztak. Hozzátették: a tiltakozás nem irányul a hallgatók ellen, „az ő hosszútávú érdekeiket is szem előtt tartva cselekszenek”.

Forrás: 24.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Horizont: Ezt is meghazudnád? És mindenkinek? Csak nem a Lenin Rendre hajtasz, bolsiék elmebetege, aki még a saját fajkretén bolsi efftársaid felismerésére is képtelen vagy!? Akkor, gyagyása, húzzál bele!
ómió
@Aki Én: A tetvesbolsi fajtádról az embernek mi kéne, eszébe jusson, bolsiék saját agyhalott baromságát másrahazudni erőlködő fajkreténje!? Csak nem az "efftársi hazaszeretet", amivel a Magyarországnak járó uniós pénzek kifizetését az oda delegált fajbolsi "tezsvíreid", a "hazaszerető" hazaárulók körömszakadtig akadályozzák?
ómió
@Horizont: Köcsög kretént láttál a tükörben? És már magadat se ismered fel, bolsiék idiótája!? Szar ügy!
Horizont
@ómió: Kussolj köcsög. Tanulj írni magyarul.
ómió
@Horizont: Még mindig nem ismered fel magadat, bolsiék idiótája!? Kutyaagyat kérjél magadnak, az felismeri az övéit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.