Budapesten és több vidéki nagyvárosban is elkezdődtek az akciók. 

Elkezdődött az országos megmozdulás a tanárokért – Videón a dudálás, az élőlánc és a diákok

Ahogyan arról már korábban írtunk, október 5-ére több megmozdulást is szerveztek a különböző pedagógus- és diákszakszervezetek, a részletes program ide kattintva található. Budapesten már reggel 7 és 9 között élőláncot alkotnak: a Ferenciek terétől a Keleti pályaudvarig, illetve Budán a Széll Kálmán térig állnak tanárok, diákok és szülők.

A telex.hu Ferenciek teréről közvetített élő videójában jól látszik, hogy szépen gyűlik a tömeg, rengetegen dudálással vállalják a szolidaritásukat:

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
A jelenlegi fideSSes maffia olybá veszi a tiltakozást,mintha az országon kívül élők lennének a pedagógusok!Leszarják a csalárd "barátosok" a családokat,mert nincs szavazási időszak!Remélem,hogy ezt azért már nem felejtik el a birkák népe!Bár a 32 éve romboló fideSSre még mindig van vevő!Nem halt ki a jobbágyi "hűség" az úri segghez!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Van, ám, "efftársi nyüzsi"! Előttük tolt diákokkal!
balos
A jelenlegi fideSSes maffia olybá veszi a tiltakozást,mintha az országon kívül élők lennének a pedagógusok!Leszarják a csalárd "barátosok" a családokat,mert nincs szavazási időszak!Remélem,hogy ezt azért már nem felejtik el a birkák népe!Bár a 32 éve romboló fideSSre még mindig van vevő!Nem halt ki a jobbágyi "hűség" az úri segghez!
justhpeter
@ómió: Nyugi, ez még nem is a bevezetés...lesz még rosszabb is... amikor a szeméttelepre kell majd költözni a NER-nek... mert odavaló.
csak úgy....
@Shikari: te miért nem a kukás sztrájkal foglalkozol,hiszen neked az a kategóriád!?
134.bátor
A fidesz nagyobb kárt okozott már ennek az országnak,mint a pestis...ti vagytok Európa pestise!! Már utál benneteket mindenki!!
csak úgy....
egy 15 éves gimnazistának, több esze van mint a fideszesek 90 százalékának!
rokker33
Majd megunják és haza mennek! A katás sztárk sem tartott sokáig.Kell a hisztéria a figyelem felkeltés csak a kormány ezt nem fogja észrevenni.Van most komolyabb problémánk, mint a túlfizetett tanárok béremelése pl az unio által teljesen elb@szott energiaválság kezelése vagy az ukrán háború miatt várható élelmiszer hiány! Szerintem ezek fontosabbak mint a tanárok...
csak úgy....
@rokker33: "túlfizetett tanárok" -töled,te túlfizetett dölyfös bugris nem is vártam többet!
-amit most orbánék elbaxnak,annak vénségedre te iszod a levét,de ne hasznád az eszedet csak okoskodj tovább!
gina
Gratulálok gyerekek tiétek a jövö , váltsátok le ezt a mocskos maffia szemeteket.. mit képzelnek, rohadék moslékok
rokker33
@csak úgy...: Hát azért eddig a túlfűtött iskolákban évtizedek óta ugyan azt a tananyagot oktató tanárok szerintem igenis túl vannak fizetve! Aki kreatív és nem az unalmas monoton tananyagot akarja ráerőltetni a diákokra azok kapjanak többet, de tudjuk hogy az oktatásban résztvevő nyuggereknek vagy ahhoz közel álló tanároknak bőven elég ez a fizetés!
csak úgy....
@rokker33: nem tudsz te semmit csak mást,másokat kritizálni és okoskodni!
Eladott Ország
Vova mit gondolsz? Van ott még egy szabad dácsa, ahol ez az ember 1956 után megúzodott nálatok? Mindenki vigyen magával még egy szívlapátot! Ezek a tüntetések, amelyeket hol egyik, hol másik eltaposott, megalázott és jogfosztott társadalmi csoport, réteg rendez 12 éve, Orbánnak olyan, mint egy falat kenyér. Arra jó, hogy bizonyítsa, itt demokrácia van, tiltakozhanak és tüntethetnek az emberek, de csak annyira, hogy nekik ne kelljen csinálni semmit. Miért nem ordítanak? Miért nem rúgják be az ajtót? Még demokráciában is odavernek, betörnek ablakokat, bezúznak akármit, megfélemlítik azokat, akik visszaélnek a hatalmukkal, holott őket kellene szolgálniuk. Van jogos és nemes harag, ami nélkül nincs változás. Mitől félnek? Ha minden tanár, minden diák és minden szülő kivonul, “odab*sz” (hogy értse meg a kedves tanár is, hogy miről beszélünk), megtagadj az engedelmességet, a munkát, ultimátumot ad ennek a görény bűnbandának, akkor kártyavárként omlik össze a primitív, koszos, rendszerük. A kulturális program nem tüntetés, hanem fesztivál. Elég volt a zenélésből, az éneklésből, senki nem lesz se zászló, se rózsa, csak kirúgott tanár, ha alapvető jogait gyakorolni merni, simán kifeszítik és játékai az egyetlen szélnek, ami Magyarországon fú. Aki szerepelni akar, keressen magának más színpadot, aki koncertre vágyik, annak ott vannak a zenei fesztiválok. Ez két különböző program. Az a probléma, hogy bizonyos szint felett az ember nem gyujtogat, márpedig ez a rendszer másból nem ért, sakk-matt, ez megy 12 éve.
uploads.disquscdn.com/images/028392d3f497c5c52c50a68c93529c84fa0688ad72376b1b8180cfcd54bbbb26.jpg
Én is azt mondom, amit már '98 óta: rohadjon meg ez a mocsok!
uploads.disquscdn.com/images/c94d81c338ca1593dbb4393efcc99ade99708ef1896caf7b3bcf2dec9257df46.gif?w=800&h=202
rokker33
@csak úgy...: mert te nem ezt csinálod? Árad belőled az irigység a rosszindulat okoskodsz pedig buta vagy, de nem várok semmit egy 60 és halál között lévő embertől :)
Eladott Ország
Orbán:„Nekünk Magyarország az első. Te tényleg elhiszed nekik? Te még mindíg elhiszed nekik? Jó akkor nézzük sorjában: Tényleg magyar érdek lenne az Unióval való állandó kekeckedés, a vétózások, a keresztbefekvések, a látványos külön utak? Magyar érdek lenne az uniós támogatásokról való lemondás, vagy az EU-pénzekhez való nagy késéssel hozzájutás? Magyar érdek a gátlástalan, szégyentelen Kreml-flört, a dörgölőzés, a Putyin ölebe szerep? Magyar érdek lenne jó hírünk, hitelünk tönkretétele, lenullázása? Magyar érdek a NER-oligarchák, strómanok, rokonok, szomszédok, nejek, vejek szűkös időkben is zavartalan támogatása, helyzetbe hozása, közpénzekkel való kisámfázása? Magyar érdek lenne gyalázni a fél világot, az EU-t, Amerikát, és közben szemérmetlenül ölelgetni Kínát, Putyint és fél Ázsiát? Mióta magyar érdek a föld söpredékével, széljobbos, neonáci csőcselékével való smúzolás, összefekvés? Miért magyar érdek gyújtóst csinálni a nemzeti valutából, hagyni, mi több előidézni, hogy az egekbe szökjön az infláció? Miféle magyar érdek egy haldokló egészségügy, egy vergődő oktatásügy, az önkormányzatiság kiüresítése, kifosztása, ellehetetlenítése? Mitől magyar érdek a bérek a nyugdíjak, a megtakarítások elértéktelenítése, az állampolgárok megélhetési válságba taszítása? Mitől magyar érdek a folyamatos hazudozás, a felelősséghárítás, az állandó ellenségkép gyártás, a mesterségesen gerjesztett folyamatos "hadi" helyzet? Amit Orbán, a Fidesz-KDNP és megannyi alja gerinctelen csókosuk, kegyeltjük, szolgájuk, kapcájuk mond, tesz, az nem magyar érdek, hanem néhány tízezer alávaló, hitvány figura saját anyagi, gazdasági politikai, hatalmi érdeke. Magyarország érdeke a konstruktív, konszenzuskereső, barátokat és nem ellenségeket kereső külpolitika, az Európai Népek Közösségéhez való tartozás - annak minden előnyével és kötelezettségével - és a felelős, az ország egészének javát szolgáló szolidáris, emberi hangú, élhető országot, nyugalmat teremtő, emberközpontú belpolitika. "
csak úgy....
@rokker33: mire és kire lennék irígy? -csak nem rád? :) gyerek,elöbb visz téged a butaságod és a rosszindulat sírba mint engem, kuka vagy kukta !
csak úgy....
az fáj fideszéknek,hogy nem tudnak mindenkit kedvük szerint csicskáztatni,- remélem most végre összefog az ország,hogy elhajtsák a hazudozó ,tolvaj bandát!
Namely
Két megjegyzés:
1. Nekem diákként a politika nem volt szerves része az életemnek. Amikor nem volt jó az, amit az órán hallottunk, többen összeállva tanultunk közösen, vagy megkerestem a neten a legfrissebb, legjobb forrásokat, feladatokat, megoldásokat.
Ja, az internet arra való, hogy okosodjunk, és nem arra, hogy facse posztok parancsára kimenjünk élő láncnak? Nekem igen, nekik úgy tűnik nem.
2. A többi ráérős ember pedig dolgozzon.

Kicsit zavar van a fejekben: a diák politizál, posztolgat, a tanár politizál, posztolgat, a firkász befolyásol, posztolgat, a politikus pedig megint csak posztolgat.
Mi pedig dolgozunk ennek a bolondokházának a finanszírozására.
csak úgy....
@Namely: 1. mikor voltál diák?
2.mire vitted?
-persze itt hazudhatsz valami szépet.. :)
Namely
@csak úgy...: "persze itt hazudhatsz valami szépet"
Egy magadfajta sötét baromnak? :D A fürdővizem többet ér :D
orsos vendel
Rohadt orsos !!! Menj ki es beszelj a diakokkal /is/ De GYAVA vagy te SZEMET !!!
rokker33
@Namely: az ilyen senkiházi tanulatlan @csak húgy...: tud okoskodni a nagy semmire! Gondolom volt valamikor egy szakmunkás végzettsége ami ma már nem ér semmit a munkatársai sem szerették túl okos volt mindenkihez képest ... vagy nem :D :D
csak úgy....
@Namely: barom az anyád,te tanulatlan bunkó prosztó! !
a fürdökádban szoktad kiverni? :)
@rokker33: na itt a másik kuka kukta,aki jóslásokba bocsájtkozik ,közben a jelent és a valóságot csak ugatja! :)
csak nem szövetségest keresel ellenem, mert egyedül gyöngécske a borsodba fölcseperedett tanulatlan üres tök a nyakadon? :) jól nyalhatsz ,hogy a labancok még nem baxtak ki...
Pálinkás Pál
@Shikari: de ahhoz elég lrsz hogy lógjatok,delta zsenije...
Pálinkás Pál
@Shikari: nem náci vagyok ,mint ti...semmi tábor...csak olyan " lenin -fiúsan "...
Pálinkás Pál
@KisTehen: komcsi sem vagyok, szimplán gyűlöllek titeket...
Namely
@rokker33: nézd meg a válaszát, betaláltunk neki, nem is kicsit :D :D :D

@csak úgy...: "barom az anyád,te tanulatlan bunkó prosztó! !"
látod, betaláltam nem is kicsit :D mindig így jársz :D
"a fürdökádban szoktad kiverni? :) "
ez hogy jön ide? :D ja, sehogy, csak úgy tűnik, neked mindig ez jár az "eszed"ben. :D
teuton
Egy rendszer összeomlasat jelzi az, ha a szenilis nyuggerek mellette es a fiatalok/fiatal felnöttek mellette vannak. Akkor a rendszer termeszetes megszünese mar csak idö kerdese...
Pálinkás Pál
@Shikari: veletek szemben nincs tolerancia...a rákos daganatot sem pátyolgatod...
Pálinkás Pál
@Shikari: ti nem a nemzet vagytok, hanem egy koszos cigány csicskái...
gina
@Shikari: Te egy mocskos bocskoros román szemét cigány.vagy ,ne ugass itt,remélem mielöbb mentek a Dunába sz@r kocsmaprolik, nektek 1 Bites emberi szemetek nem kell oktatás mivel elég volt az alsó 2 osztály meg is látszik. a cigány vezéretek is biztos megvette a bizonyitványét dehát egy alja cigánytól mit várni ?
Málna
@teuton: Hát akkor, analfabéta, csak várnotok kell. Ahogy már jó ideje teszitek..:-)
Aki Én
@ómió: @Málna: @Shikari: hogy lehet, hogy ennyire nem értitek mi és miért történik?
@Namely: ,,Ja, az internet arra való, hogy okosodjunk, és nem arra, hogy facse posztok parancsára kimenjünk élő láncnak? Nekem igen, nekik úgy tűnik nem.
2. A többi ráérős ember pedig dolgozzon,,
Ez egy dolgot tesz világossá. Hogy qrvára nem érted mi történik. De megint qrva nagy a pofád hozzá.
csak úgy....
@Aki Én: ezek így spórolnak,hogy közös a fürdövizük... ,nagy a család,tehetség meg semmi! :)
-öket, mint gondolkodásra képtelen ellenállókat fizeti a fidesz! -lesír róluk a vitaminhiány..
csak úgy....
a nácik zsidóka és a cigányokat üldözték, fideszék a pedagógusokat és a diákokat...,
- na majd a kukások kiverekedik maguknak,hogy ök taníthatnak...
orbanisztán= bolondisztán
csak úgy....
@Namely: "nézd meg a válaszát, betaláltunk neki, nem is kicsit :D :D :D " :)
ti annyira hülyék,hogy nem csak be de haza sem találtok magatoktól! :)
-gondolod,hogy kettö jelentéktelen ökör okoskodása engem romokba dönt? ti még bohócnak is gyöngécskék!
teuton
@Málna: Ha majd megtanulsz olvasni analfabeta, tanulmanyozdd a törtenelmet, mi törtent a diktatorokkal... Barmelyikkel, Roma ota! Nem a nyugdijukat elvezhettek halalukig...
Málna
@teuton: Rendben, analfabéta, drukkolok, hogy legyen időd kivárni...:-)
Istenakinincsen
@Shikari: Nem találtalak meg a nagy tömegben, pedig vittem egy kis darab lapátnyelet a valagadba! Csak értelmes emberek voltak sokan! Egy darab baromarcút sem láttam.
Pálinkás Pál
@Shikari: mit röfögsz román tetű?...fogyóban az alamizsna?..
verőce21
Az a szerencsénk, hogy a mi komcsi "forradalmáraink" ilyen genetikai selejtek.Természetes lipsi kiválasztódás...

Az értelmes, jó kiállású, fegyelmezett, erővel rendelkező tömeg a jobboldalon van.
ómió
@justhpeter: Ezt álmodtad, vagy a szeméttelepen (ti, bolsik már ott vagytok!) talált Lenin összesből "szívtad magadba"? Vigyázz, meg ne ártson a túlzásba vitt bolsi ábrándozás, mert az bizonyítottan az idiotizmusotokat fokozza!
ómió
@orsos vendel: Üdvözöllek, IDIÓTA efftárs! Örülök, hogy végre bemutatkoztál! Én ómió vagyok.
Namely
@csak úgy...: "ti annyira hülyék,hogy nem csak be de haza sem találtok magatoktól! :)
-gondolod,hogy kettö jelentéktelen ökör okoskodása engem romokba dönt? ti még bohócnak is gyöngécskék! "
megint beégtél, mint mindig :D
icegygenabro
@verőce21: "Az értelmes, jó kiállású, fegyelmezett, erővel rendelkező tömeg a jobboldalon van."
Én is arra a felére raktam...bal oldalon szorított!
Aki Én
@verőce21: ,,Az értelmes, jó kiállású, fegyelmezett, erővel rendelkező tömeg a jobboldalon van."
A komcsikkal teli ,,jobboldalra" gondolsz?
Ilyen butaságokat még tőled sem várna az ember.
Hihetetlenül nagy butaságokat tudsz ideszarni.
Elképesztően nagy ökör vagy.
justhpeter
Csibém, az előbb egy másik gondolatodra elküldtem a választ. Eméssz !
verőce21
@Aki Én: 14:25) Te egy "meg nem értett" elmebeteg vagy...! :)
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 05:53 Ezt honnan szedted te nyomorék? Gyáva én?...Lehet hogy összetévesztettél valakivel.
Te valószínűleg nem érteni magyar nyelv.
Istenakinincsen
@Shikari: Fejjel falnak menni inkább ostobaság mint bátorság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.