Korábban az Egységes Közlekedési Szakszervezet tett közzé egy felhívást, melyben arra biztatta a buszvezetőket, hogy dudálással álljanak ki a tanárok mellett szerdán.

A buszvezetők dudálással csatlakoztak a tüntető diákokhoz

Fotó: Facebook

Ezt többen meg is teszik, az Astorián néhány perc alatt több elhaladó buszjárat vezetője is nyomta a dudát, amire hangos taps volt a válasz a járdán állóktól – írja a Telex.

Továbbra is mindkét oldalon tömött sorokban állnak a diákok, van néhány motoros rendőr is a kereszteződésnél, de nem kell közbelépniük.

Címlapkép: Facebook

Forrás: Telex

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
@ómió: ja. A NER-szolidaritás majd a szeméttelepen lesz. Már csak azért is ,ert ez a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe még trágyának sem jó.
mackoka46
Orbánc takarodj, mire vársz ? Elkergethetővé váltál.
icegygenabro
@ómió: majd mikor seggbekukit játszotok a sitten...
Aki Én
@ómió: A buszvezetők is efftársak, te agyhalott patkány?
Namely
"az Astorián néhány perc alatt több elhaladó buszjárat vezetője is nyomta a dudát"
Aki szintén budapesti, meg tudja erősíteni: az Astoriánál olyan szinte soha nem szokott előfordulni, hogy egy busz dudál.
ómió
@justhpeter: A bolSSi szeméttelepről makogsz? Áprilisban már odaköltöztetett benneteket a választó? És ebben a "nagy diktatúrában" még mindig visszajártok hazaárulni!?
ómió
@icegygenabro: Az efftársi aberró fajtád mindig seggbekukit játszik a sitten, bolsiék gyagyása!? Csak, hogy később legyen mit "megprájdolnotok"!?
ómió
@Aki Én: Agyhalott bolsi patkányt láttál a tükörben, efftársak elmebetege!? És még mindig nem ismersz magadra? És a buszvezetők közt se ismered meg a tetübolsi fajtádat? Agydonorként egy kutyát válassz magadnak - az legalább a gazdáit felismeri!
ómió
@Horizont: Felébredtél, bolsiék főgyagyása!? Csak nem kies volt az álmod és kevés volt az efftársi hazugságpenzum benne!? Azért hazudsz Magyarországra 7-8 millió buszsofőrt meg bolsi seggnyalót, hogy édibb legyen?! Áprilisban hol volt az álmod? A Böszmeánuszban, amit rojtosra nyaltál?
Aki Én
@ómió: A buszvezetők is efftársak, te agyhalott?
icegygenabro
@ómió: Majd elmélkedhettek két seggbekúrás között hogy melyiktek fogja magát átműttetni magát nővé, fajbarma...
icegygenabro
@ómió: te fasz, a múltkor már írtam hogy ti jártok a pride-ra ,ott rángatjátok a kerítést oribálva ! Majmok a ketrecben...
ómió
@Horizont: Idült bolsi elmebetegként, úgy látom, te nem érted, hogy hol voltatok 7-8 millióan áprilisban?! Vagy oda ezt kevés volt meghazudnod, bolsiék fajkreténje!? Legközelebb próbáld "cizelláltabban"! Addig meg keress magadnak egy agydonort, hogy valami értelem is szorulhasson beléd!
ómió
@Aki Én: Erre se értetted a választ ott az elmeosztályon, bolsiék elmebetege!? Az agydonorod még mindig késik?
Aki Én
@ómió: A buszvezetők is efftársak, te agyhalott?
ómió
@icegygenabro: Te se ismered fel az efftársi magadéit, bolsiék baromarca!? Még akkor se, amikor a prájdotokon együtt vonaglotok? Mindegyikőtök agydonorra vár? Akkor, ettől lehettek ti "jó efftársak"!
ómió
@Aki Én: Majd, ha megkaptad a donor-agyat és értelmed is lesz, mindjárt megérted, amit már olvashattál!
ómió
@Horizont: Hol voltatok áprilisban 7-8 millióan, bolsiék elmebetege!? Ez volt a kérdés! Ennyit se fogtál fel? Sürgesd az agydonorodat!
justhpeter
@ómió: Ezek szerint még mindíg nem nyílt ki a szemed ! Nos, ha már elüldöztétek a tanárokat, majd én tartok neked egy kis matekot. A rezsi-töketlenkedésetekkel már vesztettetek 700 ezer szavazót. A novemberi nyugdíj emeléssel ugrik még kb félmillió és akkor mindjárt oda kerültök a szemétdomb felé vezető útra. Bár te nem tudod, de az még ettől egyirányú utca.
Ha jól figyeled a mindennapokat láthatod, hogy mostanában nem nektek áll a zászló. Tudod eddíg csak azt gondoltam, hogy szörnyen hülyék vagytok, de a pedagógusok elleni harcból tudhatjuk, hogy aljasok is vagytok. A végtelenségig nem lehet mindenkit hülyének nézni.
ómió
@Horizont: Bolsiék fajkreténje! Te tanulj meg magyarul értelmezni!
ómió
@justhpeter: Nafene! Ilyen édesdedek a bolsi álmok? Az időközik meg, mintha totál más képet mutatnának, mint a "bolsi matek"! De, azért, csak ringassátok ebben magatokat - ennyivel is kevesebb időtök marad a hazudozásra!
ómió
@Horizont: Bolsiék fajkreténje, bújj elő a Böszmeánuszból! Egy kis friss levegő biztos jót tenne bolsi tetvességednek!
Csizmás Kond
Egy repülőgépről észreveszik hogy az óceán közepén egy sziklaszírtől integet egy ember...visszaintegenek, másnap is látják hogy integet akkor is visszaintegetnek és harmadnap megjegyzi a másodpilóta...milyen barátságos ember, minden nap felmászik a sziklára, hogy integethessen nekünk...
ómió
@Horizont: Még mindig a tetvesbolsi fajkretén köcsög magadéi felismeréséért görcsölsz, bolsiék elmebetege!? És sehogy se sikerül? Talán, ha elhagynád végre a Böszmeánuszt, idiótája! Nem megy? Túl gyengédek az ízek és langymeleg a "textúra"?
ómió
@Horizont: Ha kusikálnál, bolsiék idiótája, kezdjed!
ómió
@Horizont: Még a kezdjed szót se abszolváltad ott az elmeosztályon fektedben, bolsiék fajkreténje!? Már ennyi se megy?
ómió
@durbincs: Ebben (18:27) kiváltképp igazad lehet!
117
Gonosz, rosszakaratú emberek, akik vágyják a rosszat, akiknek alapot teremtett a Fidesz-KDNP, akik begyűjtik az ÖSSZES félresikerült, lelkisérült és bűnre hajlamos g.cit - Arkham Asylum állandó vendégei: @ómió: @Namely: @Shikari: @durbincs:
ómió
@Horizont: Ha ezt tükör előtt konstatálod, bolsiék idiótája, ne rám hazudd, hanem tanulj belőle! A magadfajta kreténeknél ez nem evidens?
ómió
@117: Mi történt veled, bolsiék latrinabúvára!? Túl "kimerült" lettél? Nyugi! A kreténség láthatóan megmaradt benned!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.