A magyar kormányfő úgy látja, „Európa lassan elvérzik, Oroszország pedig közben jól keres”.

Orbán Viktor: „az árak szinte megfizethetetlenek” Orbán Viktor/Facebook

Mint ismert, a magyar miniszterelnök jelenleg Prágában tartózkodik, ahol részt vesz az Európai Uniós Miniszterelnökök és Elnökök Csúcstalálkozóján. Egy, a közösségi oldalára feltöltött videóban elmondja, hogy igen súlyos témákról tárgyalnak most a többi ország vezetőjével.

A követőihez intézett beszédben természetesen az „elhibázott brüsszeli szankciókra” helyezi a hangsúlyt – azt kihagyva, hogy ő is megszavazta azokat –, és arra, hogy Magyarország hogyan tud teljesíteni ebben a helyzetben. Kiemeli, hogy az „árak jelenleg megfizethetetlenek, mivel a szankciók az egekbe emelték azokat. Azt a következtetést vonja le hát, hogy a jelenlegi politikán változtatni kell.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istenakinincsen
0rbán és a sleppje jól keres...mindenáron.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Hahó ellenzék!! "egy megbizhatatlan elmebeteggel,nem tárgyalunk, nem seftelünk, nem könyörgünk neki, nem hagyjuk magunkat zsarolni általa, hanem kivéreztetjük és elszigeteljük, ha jót akarunk magunknak."- ez igaz orbánra is idehaza.
ómió
"Gondos brüsszeli efftársak felszankciózták" nekünk!?
csipetke
@sgl: 07:10 Simán el tudom képzelni, oda is ültetnek majd fideszes seggfejeket, és szétrabolják az önkormányzatok vagyonát is.
drrotf
Ha a mi vezérünk úgy látja hogy lassan megfizethetetlenek az árak, akkor miért nem intézkedik, hogy azok megfizethetők legyenek?Tehetne az infláció emelkedése ellen, de segíthetné az embereket abban hogy az emelkedő árakat az emberek meg tudják fizetni!Kíváncsi vagyok hogy a jövő évi költségvetésben az inflációt hány százalékban állapítják majd meg?Ugyanis ha az ez évi infláció most a kormány szerint is 13-14%-on van, decemberben pedig 20% körül lesz, és a közgazdászok szerint a magas infláció kitart a jövő év végéig, akkor ugye indokolatlan lenne a költségvetésben az éves inflációt 5-6%-ban megjelölni az eurót meg 360 forintban!
kereső
@sgl: "mosolyogva"??? Vigyor volt az a javából, ollan kin vigyor.
bence
orbán viktor "Az árak megfizethetetlenek" ! Ezt te mondod nekünk ?! Sajnos csak MI tudjuk , érezzük a bőrünkön igazán a pávatáncos politikád eredményeit ! Mi nem kaptuk a fizetésünk háromszorosát mint te ! Aki öt millióból nem jön ki az , hogyan várja , hogy milliók kijöjjenek a 100 ezerből ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.