Most éppen a Nemzeti Média – és Hírközlési Hatóság vizsgálódik egy feljelentés alapján. Ez az az intézmény az orbáni médiarendszerben, amit általában ráküldenek a hatalomnak nem tetsző újságokra, rádiókra, és ők az elvárt módon ki is nyírják rendre azokat. Lásd Klubrádió, Tilos rádió, és a sort még hosszan lehetne folytatni, kisebb, nagyobb olykor giga büntetésekkel, frekvencia elvétellel.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Eszméletlen jó!!!

pestibulvar.hu/2022/09/27/orban-csak-nezett-amikor-a-nep-hangjan-beszoltak-neki-tudom-hogy-ezt-eleg-szar-igy-meghallgatni/

,,HOGYAN LESZ A PAKSON 12 FORINTÉRT TERMELT ÁRAMBÓL 70 FORINTOS ÁRAM A MAGYAR CSALÁDOKNAK, ÉS MIÉRT DRÁGÍTJA A FIDESZ-KORMÁNY AZ AMÚGY IS DRÁGA ÁRAMOT ÉS GÁZT MÉG 27 SZÁZALÉKOS ADÓVAL?"
,,A FIDESZ-KORMÁNY HAZUDOTT A REZSICSÖKKENTÉS MEGVÉDÉSÉRŐL, MIVEL HÉTSZERESÉRE EMELTÉK A GÁZ ÁRÁT, ÉS DUPLÁJÁRA AZ ÁRAM ÁRÁT"

Ez is!!!

pestibulvar.hu/2022/09/29/kiderult-orban-es-putyin-kozos-titka-ebbol-most-fideszes-menekules-lehet/

,,AZÉRT RENDEZNEK ORBÁNÉK NEMZETI KONZULTÁCIÓT MILLIÁRDOKÉRT, HOGY A SAJÁT BŰNÜKET RÁFOGJÁK A SZANKCIÓKRA!"
balos
@két-laki: Buzikám!Az ereszen lógva,ilyen "erős" vagy,hogy közben még szópsz is a nemzeth faszából?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.