Füttykoncert és pfujolás fogadta Orbán Viktort Prágában, ahol az uniós országok vezetői gyűltek össze megvitatni a kontinens legfontosabb kérdéseit – derül ki az Telex.hu cikkéből. 

Ciki! Videón, ahogy Orbánt durván kifütyülték

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök érkezik az Európai Unió állam- és kormányfőinek informális találkozójára Prágában 2022. október 7-én. Fotó: MTI/Fischer Zoltán

A tüntetők „Nem a vétókra!” táblákkal és „Erős uniót!” rigmusokkal fogadták a résztvevőket, a magyar miniszterelnököt kevés lelkesedéssel. 

A prágai csúcson az unió vezetői elsősorban az energiaellátásról és az energiabiztonságról beszéltek. Csütörtökön a találkozón az uniós vezetőkön kívül több európai ország vezetője részt vett, közöttük Törökországból Erdoğan is. Egyedül Oroszországot és Belaruszt nem hívták meg.

A szóban forgó videót a Telex.hu videójában tekinthetik meg. 

Forrás: Telex.hu

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Libbantölő
Agyhalott, gecipondró dékások voltak ott kirándulni, kb 10 faszparaszt. 8 ezren meg tapsoltak.
balos
Ezek nem azok akik a béka menetben viszik a lopott zsét!Ezek tudják,hogy egy geci vigyorog a halála előtt a képükbe!
Galway
@Libbantölő: Csak hadd higgyed, ha ezt téged szórakoztat!
Galway
@Horizont: Dagadt kisember kigurul a buszból, gatyába rázikálja magát, aztán észre se veszi, hogy akadályozza meg a hölgy, hogy a gatyás kezével a kötelezőnél többet hozzápiszkáljon (kézcsók elhárítva), miközben ez a lény úgy vigyorog, mintha a pöszörőjével játszanának. Hiába, nekünk ez jutott.
Emmersson71
Félútig bírta, aztán zsebre baszta a mancsát!
Hiába..paraszt terem minden bokorban, úrnak születni kell. Lehet ennek akármennyi pénze, bármilyen hatalma, akkor is csak egy 'csúti suttyó marad!
bence
@Béla333: ! Egy tálca tojás sem ártott volna ! Legalább megtudta volna mi a gondoskodás !
Emmersson71
@bence: Többet ér a drága tojás! Kutyaszarral kell az ilyet megdobálni!
gina
Annyira primitiv még mosolyog is a kis törpike, emberi null,,, nincs szégyenérzete...
gina
@Emmersson71: Igazat beszélsz, egy mély cigányból nem lesz ember ! sosem volt bajom az ilyenekkel de OV után utálom öket
gina
@Málna: Jobb lenne ha a temetöbe tolyongna végre, a világ szégyene
gina
@KisTehen: Igen mint az ö, cigány köszöntése, le kellett volna a szaros gatyáját tolni, ennyit ér ez a szaros cigány és még vigyorog az elmebeteg
Málna
@gina: Na mi van, megtaláltad már a titkos diplomáidat?:-)
gina
@Libbantölő: Veled együtt te szar senki, egy ilyen elmebetegre csak rá kell nézni, mutasd ki örült neki??? a fogatlan magyar prolik mint te is hahahahhaha
gina
@Málna: Kis prolim, találkozzunk de ahhoz egy fideszes senki vagy, mert tudod igazam van proli takaritónö hahahhahahah
Málna
@gina: Miért kellene találkozni? Itt is meg tudod mutatni...Nem szeretnéd, ugye?:-)
simmering73
@Málna: Tényleg cuki. Ahogy zsebreb@szott kézzel, ahogy vakarja a tökeit.
134.bátor
Mekkora egy büdös paraszt,ahogy zsebredugott kèzzel játsza az eszèt! Utálja minden jóèrzèsű ember! A többi államfő elegáns, kultúrált,de ez...a kigombolt zakóval,zsebredugott kèzzel igazi gyökèr.
Macskaszem
A hülye csuti paraszt azt mondta, hogy örülnek neki, azért füttyögnek meg fujolnak. Nem tudom, hogy tényleg ezt hitte, vagy csak a fénykép miatt vigyorgott kínjában. Nekem jólesett látni, hogy ennyire útálják.
Emmersson71
@Málna: Egy macska vagy kutya talán cuki, de egy állítólagos államférfi esetében ez a megjelenés és viselkedés sokkal inkább ciki!
Galway
@Macskaszem: Nem jobban, mint én! Már ha utálatról van szó.
Málna
@Emmersson71: Neeem...Én nagyon büszke vagyok rá, hogy más, mint a többi. Azok olyan egyformák. Mint a birkák...:-)
Macskaszem
@Málna: Hitler is annyira más volt mint a többi normális ember. Rá is büszke vagy orbán-nyaller?
Málna
@Macskaszem: Most egyesével végig fogunk menni az összes emberen, aki kiemelkedett a tömegből? Biztos, hogy ezt akarod?:-)
amortizáltok
akkor a következő lesz a piros lap a bíróktól ideje már
Emmersson71
@Málna: Hááát..fogadd örökbe és nevelgesd :P
Nessy
Azért fütyültek mert kedvelik őt, mondá Orbán! Erre már nincs mit mondani! Adakozzunk már szegények egy , a méretére szabott öltönyre, mert az ember szégyelli,hogy a kormányfőnek nem telik rá!
Sámannus
Teli a gatyu mindig azt rángatja a csüngő hasán nem áll meg.
Aki Én
Senki nem hitte, hogy csak itthon örvend közutálatnak ez a beteg ember.
Es ahogy totyog, mint egy balfasz suttyó...
Tagadhatatlan a fajtajelleg, amivel nem akarunk keveredni.
nezelodo
@KisTehen: ma 16:54. Arra gondoltál az illendő köszöntésként, hogy "Kellemes Karácsonyt" kívánjon a Kekec a pfujoló, őt jól ismerő tömegnek!? Amúgy röhög rajtuk, még az unokái is milliárdosok lesznek a maffiafőnöknek, a szerencsétlen Lölönek a közreműködésével.
colibri
@134.bátor: Még begombolt zakóval is az!
csagyi
Nekem soha nem a kinézetével és az un.származásával volt a kritikám.Nem vagyunk egyformák ez nem is lehet a kritika tárgya.A beírásokat elolvastam és szomorú lettem,mert a lényeg maradt le.Én azt kritizálom amit 16 és fél éve "velünk" tesz,tesznek. Igaz minden ember más és mást várna el,a baj csak az,hogy ez a parlament nem az egész magyarság alapvető szükségleteire van behangolva. Semmilyen építő kritikát nem fogad el és úgy gondolja és tesz is,hogy csak egyetlen igazság és elképzelés létezhet, ami az ő fejében született meg.Ha senki véleményét nem hallgatják meg akkor kit-kiket képviselnek magukon kívül? Az általunk megválasztott képviselők csak az iránymutatás szerint szavazhatnak,tehát kiket is képviselnek? A flegma kijelentésekből és a gúnyolódásból nem születhet igazi,erős emberi távlat. Az életben is csak azt hallani mit miért nem lehet megvalósítani. Azt is nagyon jól tudják egységben harsogni ki a hunyó. Most (mint már sokszor) nagyon nagy problémák vannak a világban, itthon még több, azokra keressük a megoldásokat, ezeket gyűjtsük egységbe és kényszerítsük ki a vezetéstől.A mai problémáink gyökere már rég óta a felszín alatt volt,van.Nem ma keletkeztek és hagytuk idáig zülleni a hozzá tehetetlen
vezetőink sorát. Elérkeztünk a mához,de most már valódi válaszokat és megoldásokat várunk el tőlük mert a hadovák ideje is lejárt. Megindult valami egészséges erjedés amit most az oktatás ügye váltott ki. Ezt ne egymás emberi lealacsonyítására használjuk. A néhai tanáraink is ezt várják el tőlünk,legyünk kritikusak de maradjunk emberek mert erre tanítottak minket is!
gina
@Libbantölő: Te fidesz szemét ennyit tudsz???, olyan primitiv vagy mint a szemét cigány OV d te elmebeteg , és a te jó édes Anyád szidd te alja proli aki ilyen együgyü nyomorékot világra hozott... .
gina
Ov ennyire primitiv nem is várni mást töle egy emberi szemétláda, azt hiszi azért fütyültek mert szeretik öt hahahahahha elmeroggyant zsiros törpe, szégyene a magyar földnek
Sámannus
Lassan keresztbe kell neki a szőnyeget leteríten, mert már keskeny neki.
Clavigo
Faszán néz ki ez a Falhuggyozó Kullancs...
Apfelbaum
Ha annyira "kedvelnek" akkor miért mész az óvodában is mellényben és miért 30 Tekes majommal utazol bárhová...
Jah és a bdskrvnydt te Geci
Sámannus
@csagyi: Rendben. Igazad van Most már beszéljük meg ezek mit nem akarnak, és mi mit akarunk. Nekünk is el kell menni a falig!
Libbantölő
@gina: helló mocsokkurva! Mennyit szoptàl az éjszaka? Összejött két zsömlére te àllat! A rihe anyàd azt mondja utàl mint a szart mert mindig csak gyúrcsányképre élvezel, abból meg nem jön pénz! Hahaha te fasszopó.
bence
@Libbantölő: ! Hol szerezted ezt a kultúrát ? a disznóólban ?! Még ott is intelligensebb állatok élnek nálad !
ómió
Ott is összefútta a szél az efftársi szemetet?
Aki Én
@ómió: Mert aki a gazdádat kritizálja, az szemét, te szemét?
@Libbantölő: varosikurir.hu/orban-berlinben-hir-olvasata/
ómió
@Aki Én: Merthogy a Momentumos tetvesbolsi efftársaid "kihelyezett csapata kritizálta" ott is!? Hogy a magadfajta aljabolsik idehaza visszhangozhassák,hogy "már ott is..."? Ütősebb aljasság kéne, efftársak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.