Több belvárosi útvonalon is részlegesen vagy teljesen korlátozzák a forgalmat futóverseny miatt a hétvégén – közölte honlapján a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Forgalom korlátozásra kell számítani Budapest belvárosában a hétvégén
Fotó (illusztráció): Pixabay

A szombati és vasárnapi SPAR Budapest Maraton miatt szombat délelőtt a budai alsó és felső rakpartokon, és azok környékén, vasárnap délelőtt és kora délután pedig a Duna mentén a Rákóczi híd és az Árpád híd között korlátozzák részlegesen vagy teljesen a közlekedést.

A Szabadság hidat vasárnap várhatóan reggel fél tíztől kora délutánig zárják le a közúti forgalom elől, emellett a Margit hídon és az Árpád hídon is sávlezárásra kell számítani.

A rajt és a cél a XI. kerületi Pázmány Péter sétányon lesz, amelyet szintén lezárnak.

A verseny miatt több közösségi közlekedési járat forgalma módosul, részletek a www.bkk.hu oldalon olvashatóak.

Forrás: MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Szerény véleményem szerint most már azért elég leszebből ! Ez egy város, nem világbáros, de város, amelyikben gyakorlatilag nincs kétszer kétsávos út, nincs gyalogosmentes útszakasz, nincsenek parkolóhelyek, a közlekedésszervezés olyan kezdetleges, amilyen csak lehet, megszokhatatlanok a változtatások, önkényesek a jelzések, ottfelejtődnek, bárki bármikor felbonthat egy utat és nem kell megoldást adnia a keletejző problémára ... MI folyik itt ? EZ ne a jövő városa, hanem egy sohsem volt múlté, a múltban minderre sokkal jobban figyeltek ! Futóverseny, rakparti beach, hidak romkocsmává alakítása, mi jöhet még ? Lovak, disznócsordák, felszántott és bevetett körutak ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.