A gödöllői rendőrök kérik, haladéktalanul jelentkezzen, aki tud valamit az öt testvérről – számolt be róla a Police.hu.

Eltűnt öt testvér, a rendőrség a lakosság segítségét kéri – látta őket?
Fotó: Police.hu

A Gödöllői Rendőrkapitányság a 13040-157/326/2022. körözési számon folytat eljárást

Kövesdi Mirella 7 éves, Feka Linett 3 éves, Feka Krisztián Raul 1 éves, Tóth Levente Dominik 12 éves, valamint Szabó Tamara Erika 16 éves testvérek eltűnése ügyében.

A gyermekek nevelőszülőknél történő ideiglenes elhelyezéséről a napokban döntő gyámhivatal értesítette a rendőrséget, hogy az általuk hozott határozatnak nem tudnak érvényt szerezni, mert az isaszegi lakcímen nem találják a gyermekeket.

A rendőrök a körözések elrendelése mellett minden lehetséges módon és eszközzel felkutatásukon és megtalálásukon dolgoznak. Mihamarabbi megtalálásukhoz segítséget kérnek!

A képeken látható öt gyerek nagy valószínűséggel együtt van,

feltehetően az őket súlyosan elhanyagoló és róluk megfelelően gondoskodni nem tudó anyjukkal, a 35 éves Feka Hajnalkával hagyták el víz és fűtés nélküli otthonukat, azóta tartózkodási helyük ismeretlen.

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a gyerekeket és anyjukat látta, felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 112 központi segélyhívó telefonszámot.

Forrás: Police

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Elmentek megkeresni a családbarát kormányt. Már az Óperencián túl járnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
Talán nem akarnak nevelőszülőkhöz kerülni. Esetleg szeretik az anyjukat - erre nem gondol a gyámhatóság? Nem írják, hogy az anyjuk miért nem tud róluk gondoskodni - beteg, esetleg anyagi gondja van? A gyerekek szemlátomást szépek, aranyosak - talán lehetne segíteni máshogy is rajtuk, minthogy elveszik őket az anyjuktól. Szerintem ez a legnagyobb bűn, amit gyerek ellen el lehet követni...
teuton
@Horizont: NE magadbol indulj ki!!! ha minden rendben lenne, akkor nem lennenk arvagyerekek! Ha a csaladipotlek valoban eleg lenne a gyerek nevelesere )a mostani meg az elelmezesere sem eleg!), akkkor mas lenne minden! En pontosan tudom, miröl beszelek, 3 sajat es 4 mostohagyereket neveltem! Igaz, nem MO-on magyar csaladipotlrkbol, hanem külföldön a MUNKAMBOL!!! CSajat csaladihazban laktunk, 2 auto, evi 2x nyaralas külföldön... Tanittattam öket, mostana mar 5nek sajat lakas/haza van. Megsem magambol indulok ki, nem hasonlitgatok össze. Persze, voltak irigyeim, de azt is mondtam, aki irigyel, csinalja utanam, heti 60-80 ora munkat! De azt is tudom, hogy nem magambol kell kiindulni, mert van, aki nem tudja, nem vagyunk egy szellemi es testi szinvonalon. Azt hiszem, ill. remelem, hogy te sem allnal be Lölönek, ha lehetöseged lenne ra...
Málna
@teuton: Külföldön a munkádból tartottad el a gyerekeket, analfabéta? Miért nem a családi pótlékból?
levarosbukta
@Málna: Miért lenne analfabéta? Külföldön van munka még gyerekesnek is. Itthon mutass egy munkáltatót is aki kisgyerekkel felvesz bárkit is. De ne azt mond hogy van csak keresni kell. Konkrét céget kérek.
Málna
@levarosbukta: Azért analfabéta, mert szinte minden kommentjében használja ezt a kifejezést, rögeszmés az ember és nem ért meg mindent. Funkcionális analfabéta.
Engem hagyjál ezekkel a kifogásokkal, én nem így élem az életem. Én azt hoztam otthonról, hogy aki dolgozni akar, az megtalálja a módját. És ez így is történt egész életemben. A környezetemben is ezt látom. Konkrétan pedig: aki nem tudja ellátni a négy gyerekét, az mi a fenének szüli meg az ötödiket is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.