Ezt harsogták hetekig Bayer Zsolték, mielőtt Oroszország megtámadta Ukrajnát. Máris szépen öregedtek a fideszes véleményvezérek putyinista megfejtései. Bayer arról beszélt, hogy „Amerika csörgeti a kardot, és erre nyomásgyakorlással kötelezi” a NATO-tagállamokat és az Európai Uniót. „Ilyen nyilatkozatok jönnek, hogy a háború esélye 70-90 százalék. A háborús retorika részeként ilyenek hangoznak el Amerikából, hogy evakuálni kell a kijevi amerikai nagykövetség tagjait. Miért is kell ev…mindenki hülye?” – kérdezte Bayer, Bencsik András azt mondta, „Amerika ezerrel nyomul, hogy kiprovokáljon egy fegyveres konfliktust”, „de nem akar ez összejönni, mert az oroszok nem ugranak rá”,

Forrás: 444.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az ilyen Bencsik és Bayer féle félkegyelmű, ártalmas, elmebeteg komcsikat nem az eszükért ,,szeretjük". Ez is azt mutatja.
Mondtak ezek már annyi ostoba valótlanságot, hogy már követni sem lehet.
Na, de kiknek mondják? Azok úgysem értik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.