Ha minden tanár, minden diák és minden szülő kivonul, “odabasz” (hogy értse meg a kedves tanár is, hogy miről beszélünk), megtagadj az engedelmességet, a munkát, ultimátumot ad ennek a görény bűnbandának, akkor kártyavárként omlik össze a primitív, koszos, fasiszta rendszerük! Ezek csak azért tehetik meg ezt, mert ilyen gyenge, erőtlen, gyáva és jellemtelen emberek az […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Shikari: 14.54: Na látod, pont ez a baj! Hogy ez a kormány csak(!!) ehhez ért! Képtelen bármilyen döntés előtt megbeszélni, az érintetteket akárcsak meghallgatni!
A Füstös bezabál hideg töltöttkáposztából (látszik rajta), nehezet álmodik, aztán reggel meghozza ""bölcs"" döntését. Aztán, amikor kiderül, hogy rossz (megint és ez is), akkor kénytelen a siserének hadrendbe állni és akár sajátmagát lehülyéztetve, megvédeni a Pohost! Mert (ugyebár) az Isten mégiscsak tévedhetetlen, csak helyes döntései lehetnek?!?! Ha mégse, akkor csak a beosztott lehetett hülye. (""Ha ezt Kádár elvtárs tudná, akkor biztos változtatna rajta!---emlékszel?""
És ez a menetrend, szinte minden esetben! Leszámítva a családi kasszába befolyó pénzekkel kapcsolatos döntéseit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@namihami: mióta a melegségével küszködik @Shikari: , az óta más ember lett! -ezzel nem azt akarom mondani,hogy korábban normális volt ! :) senkije nincs ,pasizni nem mer mert fél ,hogy lebuzizzák mint mindíg...maradt neki orbán és putyin,akiket titokban a paplan alatt ,játszásiból lemicsodálhat...,ha arra szottyan neki a kedve..
Pálinkás Pál
@Shikari: neked,meg a diannás pajtásaidnak köcsög...a román láp mélyén is megkeresnek,és fellógatnak!
Jozefina
"Ha minden tanár, minden diák és minden szülő kivonul, “odabasz” (hogy értse meg a kedves tanár is, hogy miről beszélünk), megtagadj az engedelmességet, a munkát, ultimátumot ad ennek a görény bűnbandának, akkor kártyavárként omlik össze a primitív, koszos, fasiszta rendszerük!"
[JÓZSEF ATTILA] LEVEGŐT!
"Az én vezérem bensőmből vezérel!
Emberek, nem vadak -
elmék vagyunk! Szivünk, mig vágyat érlel,
nem kartoték-adat.
Jöjj el, szabadság! Te szülj nekem rendet,
jó szóval oktasd, játszani is engedd
szép, komoly fiadat!"
Pálinkás Pál
@Shikari: én nem libsi vagyok,kisköcsög...nálam nem lenne tárgyalásotok, jogi csűrés-csavarás...imádkozzatok hogy a libsik váltsanak titeket!
Pálinkás Pál
@Shikari: ezt pont te mondod?...még a románok is letagadnak...pedig korcs népség...látszik rajtad is...
T-Boly
@Shikari: A lámpaoszlopról is ezt bégesd !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.