A Budapesti Gazdasági Egyetem épületeiben az irodákat és tantermeket 18-20 fokra, a többi helyiséget 18 fokra fűtik fel. Ez állt a hallgatóknak küldött hétfő reggeli Neptun-üzenetben, írja az Eduline nyomán a 444.hu.

Nem lesz meleg víz a Budapesti Gazdasági Egyetem mosdóiban

Cégtábla a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) Pénzügyi és Számviteli Kar Berzsenyi Dániel utcai oktatási épületén. MTVA/Bizományosi: Branstetter Sándor

Munkaidőn kívül 15 fok lesz az oktatási épületekben, amit az oktatás és a munkaidő kezdetére kell 18-20 fokosra felfűteni.

Az egyetem mosdóiban nem lesz meleg víz, a tornatermek, sportlétesítmények zuhanyzóiban 38 fokosra állítják be a meleg vizet.

Címlapkép: MTVA/Bizományosi: Branstetter Sándor

Forrás: 444

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És különben is, fürödjenek otthon, nem?!?!
lampa laz
Van viszont egy örömhír a számukra ha nagyon fáznának, Zalaegerszegen épít új stadiont sok milliárdból mészáros, ezt a beruházást nem törölték. Ebből a sok-sok pénzből akár iskolákat is fűthetnének, de nem.
lampa laz
@sgl: Szerintem Zalaegerszeg lakosai is jobban örültek volna, ha olyan olcsón kaphatnák a gázt stadion helyett mint Debrecen. Ezt az összeget adta volna inkább az önkormányzatoknak, mert felháborító, h tőlük elvonja a pénzt azért, h a hülye stadionjait építtethesse a haverjával. Persze tudjuk, h mindez azért történik, h legyen miből lopnia. Az az igazi baj, h a hülye magyar még mindig azt hiszi, h orbán a megváltó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.