Kőbányán zajlott le a horgászbotos akció.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint október 9-én 21 óra körül egy kőbányai büntetés-végrehajtási intézményből értesítették a hatóságot arról, hogy hárman megpróbáltak valamit horgászbottal bedobni a börtön területére.

Horgászbottal akarták a börtönbe bejuttatni a szajrét – lebuktak

Fotó: police.hu/BRFK

A kőbányai rendőrkapitányság közelben szolgálatot teljesítő körzeti megbízottjai perceken belül a helyszínre értek, és igazoltatták a bejelentésben említett három személyt. 

A közlemény szerint az egyik férfinál ott volt egy szatyor, amit nem tudott átdobni a kerítésen, és amelyben öt mobiltelefon és tartozékaik, valamint 89, "feltehetően testépítéshez használatos tabletta" lapult meg. A szatyros férfinél emellett még 5 gramm kábítószergyanús növényi törmelék – a gyorsteszt szerint marihuána – lapult, ezért a 32 éves B. Zsoltot kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a X. Kerületi Rendőrkapitányságon.

A rendőrök a BVOP munkatársaival közösen a törölközébe csavart horgászbotot is megtalálták a társaság közelében. 

A rendőrség a három fős csoporttal – két férfi és egy nő – szemben a büntetés-végrehajtási intézet környezetének meghzavarása miatt szabálysértési eljárást indított.

Forrás: police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.