A hétfői negatív rekordok után kedden is folytatta mélyrepülését a forint az euróval, a dollárral és a svájci frankkal szemben is. Kedden reggel stagnálással indul a forint-euró árfolyam, a 425–426-os szint után azonban déltől ismét lefelé indult a magyar fizetőeszköz: egészen 429-es szintig gyengült. Egyetlen hónap alatt több mint 30 forinttal, nagyjából 8 százalékkal értékelődött […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
A papagajkorus most hol van, elfelejtettek ki beszelt 300 forintos eurorol int lemondasi indok???
Jozefina
Sajnos a forint szinte semmit nem ér, ugyanennyit ér orbán politikája is!!!??
Csak az EU-ban legyen erős elszántság, hogy semmit nem adnak orbánnak!!!??
Most megígér fűt-fát, hogy minden korrupciós ügyet kivizsgálnak, de a vizsgálatokat kik fogják elvégezni (az ő emberei) és a vizsgálatoknak az eredményét kik fogják "garantálni" (az ő emberei). És ezt már tudjuk 10 éve, hogy mit jelent. Az EU-nak is nyitott szemmel kellene mindezt nézni!!!
24.hu/belfold/2022/10/11/integritas-hatosag-mi-az-hogy-mukodik/
Már most biztos, hogy nem figják bevetni ezt a hatóságot sem!!!
134.bátor
@KisTehen: Te degenerált fasz! Mi köze van ehhez a baloldalnak?? Talán ők kormányoznak? Az egèsz kormány egy kalap szar!! Emberileg,szakèrtelemben, mindenhogyan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.