A rendőrség és a bíróság is körözte R. Tamást, aki október 6-án este a Hungária körúton borult fel kocsijával és szenvedett életveszélyes sérüléseket. Az alkoholszonda pozitív volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint október 6-án egy autós a XIII. kerületi Béke utcában 19 óra 15 perc körül sávváltás közben összeütközött a vele azonos irányban közlekedő segédmotoros kerékpárral (robogóval), a robogó emiatt a járdán lévő parkolásgátló oszlopnak csapódott, vezetője könnyű sérüléseket szenvedett. 

Elsodort egy robogóst, majd balesetet szenvedett a körözött férfi 

Fotó: police.hu/BRFK

Az autós azonban nem állt meg, hanem elhajtott a helyszínről segítségnyújtás nélkül. Fél órával később már a XIV. kerületi Hungária körúton járt, ahol a belső sávban nekiment a kiemelt szegélynek, az út menti füves területre felhajtva kidöntött egy közlekedési táblákat tartó oszlopot, majd pedig az oldalára borulva az úttesten állt meg.

Elsodort egy robogóst, majd balesetet szenvedett a körözött férfi 

Fotó, címlapkép: police.hu/BRFK

A közlemény szerint a járművet vezető R. Tamást a mentők súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba, a vele szemben alkalmazott alkoholszonda viszont bűncselekményi értéket mutatott.

A rendőrség a történtek tisztázása során megállapította, hogy a 37 éves férfi ellen a bíróság elfogatóparancsot adott ki testi sértés miatt, a Bicskei Rendőrkapitányság pedig szabálysértési elzárás céljából büntetés-végrehajtási intézetbe történő szállítását rendelte el.

R. Tamás kihallgatása jelenlegi álapota miatt még nem történt meg, a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett, járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt azonban már eljárást indított, a felborulásának körülményeit pedig szakértők bevonásával vizsgálják.

Forrás: police.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
a segítségnyújtás, az ápolás, a kórházi költségeket, a vétlen motoros kiesett fizetését, a romeltakarítás/helyreállítás költségeit fizeti ez a részeg faszi, vagy az adófizetők?
SÍva
@jesz: Rafael, Rostás? Mind azt amit felsoroltál azok az emberek fizetik akik dolgoznak! (Te és én és a többi aki munkával próbálja megkeresni a "kenyérre valót") Emellett még a négy (jó esetben csak annyi) gyerek emelt összegű családira lesz jogosult és az anya külön segélyre! Tisztelet a kevés kivételnek!
namihami
Bízzunk a nagyon gyors leépülésében!
namihami
@SÍva: 10.00: Lehet Rafael, lehet Rostás és gyereke is lehet négy (vagy több)---ki tudja?
De pl nekem is van (hirtelen számolva) három nagy R-rel kezdődő vezetéknevű ismerősöm és egyikre se jellemző a fenti körülírás.
Csak tényként írnám!
SÍva
@namihami: Bocsánat, hogy ilyen későn válaszolok erre. Feltételezem, hogy az említett ismerőseid közül senki ellen nincs kiadva több körözés! Ez nálam már utó ítélet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.