Ez derült ki a 444.hu által készített kutatásból

Több tankerületi igazgató is egykor fideszes képviselőként kezdte

MTI Fotó: Vajda János

A Klebelsberg Központ által működtetett oktatási rendszer az egész országot lefedi: hatvan tankerületi központ van hatvan igazgatóval, közülük többen is fideszes képviselők voltak korábban.

- Országgyűlési képviselő volt korábban a most a karcagi tankerületet vezető Sági István, ő 2010 és 2014 között volt a parlament tagja. 

- A Külső-pesti Tankerületi Központot vezető Rábel Krisztina a 2019-es önkormányzati választáson a Fidesz színeiben indult egy XX. kerületi választókerületben. Akkor alulmaradt ugyan, de kompenzációs listán mandátumot szerzett. Ő volt az, aki behívatta a Karinthy Frigyes Gimnázium igazgatóját a hivatalába, hogy kézbesítsen 24 névre szóló levelet az iskola tanárainak.

- Simon Tibor Salgótarján önkormányzati képviselője volt, 2016-ban időközi polgármester-választáson is indult a Fidesz színeiben, de alulmaradt, utána lett tankerületi igazgató. 

- Bognár László Pécs fideszes önkormányzati képviselője volt, majd a Szigetvári Tankerületi Központ igazgatója lett.

Forrás: 444.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Qqberci: A mostanság elhiresült marosi beatrix- etika és erkölcs tanár. Különben meg csak egy fideSS pártkatona.
nezelodo
Minek ez a károgás, senkit nem hagynak az útszélén a fiúk. Feltételül szabták néhol, hogy az egymásra talált fideszes pártkomisszárok nem lehetnek élettársak, és a nem sovány elvtárs bevasalta rajtuk a keresztény kurzus okán, hogy ismét vonuljanak az oltár elé, megszenteltetni a kapcsolatukat, és szaporodjanak és sokasodjanak, ha nem megy másként, örökbefogadással.
Aztán már nem irányítják gazdasági ismeretek híján a tankerületet, hanem komisszárként parancsnokolják. Hogy miért jut eszembe erről az egykori három elemis kanász gépállomás igazgató, nem tudom.
ómió
És!? A 444 efftársiakra vágyna!? Várja ki a következő Böszme kormányt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.