Maga az Egyetem is közel egy hónapra bezár.

Drasztikus lépések a Pázmányon: nem lesz melegvíz, őszi és tavaszi szünet, sőt egy épületet is lezárnakMTI/Balogh Zoltán

Minden jel arra mutat, hogy a Pázmány Péter Katolikus Egyetemet is elérte az energiaválság, ugyanis többféle takarékossági intézkedést is bevezettek.

Tisztelettel kérjük valamennyi munkatársunk és hallgatónk együttműködését, hogy e mindannyiunk számára szokatlan és nehéz időben, egymással összefogva támogassuk működési kereteink biztonságát

– írják közleményükben. Ebben arra is kértek mindenkit, ha van további ötletük az energiafogyasztás mérséklésére, azt osszák meg a vezetéssel.

A Rektori Utasításokat változtatás nélkül közöljük:

▪ A fűtés útján biztosított léghőmérséklet

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Megvédünk mindenkit ! Meg még a melegvizet a meleget a a MI Mogyorókat a békét ... O1 G a Nemzethy Megmentő.
Agyalágyula Gyulák királya.
teuton
Nocsak, nocsak... Jönnek a hirek, hogy mi minden zar be, sportletesitmenyek, muzaumok, iskolak, uszodak... 1 honaüja a pesti prostiknal azon röhögcselt 4 majom, hogy betteg a nemeteknel 19 fokra szabad csak füteni közepületeket... Igen, es nem is zart be SEMMI!!! Azonkivül a kereskedelmi lancok MAGUKTOL vezettek be 200 alapvetö elelmiszerre arstoppot, sajnos a farhat nincs közte, nem is lattam semmilyen boltban. ... Na akkor tessek most összehasonlitgatni prostik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.