Sikerült saját magunkat is alulmúlni.

Ennél visszataszítóbb módon még soha nem bizonygatta a kormány a saját igazátMTVA/Bizományosi: Róka László

Mint ismert, a kormány nemzeti konzultációt indít a brüsszeli szankciók kapcsán. A lépésnek persze nem sok haszna van, tekintettel arra, hogy Orbán már az összes szankciót megszavazta, így azok életbe léptek. A nemzeti konzultáció – kissé sem sugalmazó – kérdéssorát a tegnapi napon tették közzé.

Ma pedig a népszerűsítést is új szintre emelték egy eléggé ízléstelenre, de legalább egyáltalán nem mutatósra sikerült grafikával, ahol egy bombára szerkesztették rá a „szankciók” szót. Különösen visszataszító ez annak fényében, hogy néhány száz kilométerre tőlünk háború zajlik, ahol napi szinten áldozatok százai-ezrei szenvednek bombatámadások miatt.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Maccska: Mi az hogy nem kellett volna beleavatkozni? Hol voltál háromnegyed évvel ezelőtt? Amikor a NATO tárgyalt Moszkvával- és ez akkor maradt abba, amikor putyin azt követelte, hogy Európában álljanak vissza a '97-es állapotok- azaz Magyarország IS!!! lépjen ki a NATO-ból. És akkor itt állunk letolt gatyával a nagy orosz ármija előtt- gyakorlatilag egész közép-és kelet Európa, meg a baltikum. Milyen szláv?? Hogy tudtok lemenni még a béka shcegge alá is, a fene nagy keresztény erkölcsi fölényetekbe. Putyin bombái gyermekeket ölnek. Putyin katonái nőket erőszakolnak - m inden korosztályt, azután megcsonkitják őket-és végül lelövik. Ti hitler gázkamráit "falusi üdülésnek" adnátok el- abban a fene nagy erkölcsötökben. Hányok tőletek, meg a kormányotoktól.Ennél aljasabbak már nem is lehetnétek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@kereső: te annyira hülye vagy, hogy nyilván az fájdalmas agygörcsöket szül nálad! Ezért gyorsan fogd be azt a nagyon hülye mocskos pofádat! Kitől az oroszoktól megvédeni Magyarországot, amikor az oroszok kétszer (minimum) vissza akarták adni Kárpátalját! te ökör seggfej! A nató-tól az USA által létrehozott és működtetett bárminemű agresszióra kész hadseregét kell kirúgni EURÓPÁBÓL!
DE HA MÁR OLYAN nagy nato -bajnokok vagytok akkor miért nem az Eu határainál tüsténkedik az agresszív hadi gépezet, miért a tagországokba épít, telepít bázisokat!? BARMOK!!! Európa határainál kéne a migránsok ellen fellépniük, ne lepjék el az egyébként is az inflációval küszködő nemzeteket! Barom seggfejek a mocskos Európa nemzeteit kiárusító aljas Eu. vezetés seggét igen bután és barom módra nyaljátok ki >> a nemzeteitek árulói és nagyon aljas senkiháziak vagytok!
kereső
@Németh István: Szóval te egyet értesz azzal, hogy a magyar kormány egy olyan terrorista államot támogat- veled, NER hülyével együtt, amelynek hadászati doktrinája a hétköznapi emberek terrorizálása , kivégzése, az otthonuk megsemmisitése. Tudod, te nagyon hülye, hogy a megerőszakolt nők ??!!! közül a mai ismeretek szerint a legfiatalabb 4 éves volt!!, a legidősebb meg 82. Te ezt támogatod? Te nem ember vagy, még csal emberszerű sem. Kussolj barom állatja, és ne szólj hozzám, mert még elhányom magam.
kereső
"A hazámat cégéres gazemberek, irgalmatlan és könyörtelen brigantik vezetik éppen ki Európából egy hibbant és életveszélyes nemzetvezetővel az élükön." / Parti Nagy Lajos/
Németh István
@kereső: Na figyelj csak gyenge elmélyűkém és veled együtt jól figyeljen minden moslék magyar nemzet ellenes fasiszta - állkommunista bérenc, akiknek mfingjuk sincs arról, hogy mi történik körülöttük! 1./ Európa nyílt kijátszása folyik az usa agresszorainak - első lépésként a néhány milliárdos részéről a felvásárolt ukrán földterületek és 18 városi gyilkos vegyi üzem létesítése mellett katonai támaszpontok kialakítása az orosz határvidéknél! 2./ az ukránok belehajszolása egy ócska zsidó, valójában nem is ukrán világ-szélhámos által! ((az1-2 pont felcserélhető!)) 3./ az Európai inflláció kifejezetten szándékos előidézése,a nemzetek tönkretétele a.) a migráció, ma már abszolút nyilvánvaló romboló célzatú folyamatának ösztönzésével > ha eszetek lenne látnátok, hogy az inflálódó folyamatában a saját ellátást is nehezítő helyzetben a nyugatnak nagyon nem kellenek az ingyenélő terrorista ifjak!! Aztán b.) a szándékos belerángatása az Eu nemzeteknek a háborús folyamatba, nem kevésbé a covidos korrupció, majd az IMF milliárdos hitelfelvétel úgy hogy ezt önkényesen vezette le az Eu. vezetése!l , sorolhatnánk még a többi KIFEJEZETTEN az EURÓPAI KÖZÖSSÉG ELLENI TEVÉKENYSÉGET!!! Az oroszok példát mutatnak - csak a hülyék nem látják!
balos
A fideSSes felszopók minél rosszabb az országnak annál jobb nekik "címszóval" építik a nyilas rendszart!
Istenakinincsen
@Németh István: ma, 13:08 Jobb példát nem találtál? Tényleg "Az oroszok példát mutatnak - csak a hülyék nem látják! "???
Milyen példát mutatnak te vadember?
Erre még mindig nem reagáltál: assets.4cdn.hu/kraken/7m8sWfj0g6nZ324Ks-xs.jpeg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.