Az őszi meleg hétfőn is kitart még, csapadékra nem kell számítani, ugyanakkor reggelenként már ködös lehet a táj sok helyen.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnap reggeltől az éjszaka kialakult köd, illetve a rétegfelhőzet fokozatosan zsugorodik, majd várhatóan feloszlik, legkésőbb a nyugati határvidéken. Ezt követően döntően napos, fátyolfelhős időre számíthatunk. Csapadék nem várható, a légmozgás is többnyire gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között alakul. Késő estére 9 és 15 fok közé hűl le a levegő.

Ködös reggel után akár 23 fok is lehet vasárnap

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Vasárnap éjjel derült vagy fátyolfelhős lesz az ég. Elsősorban az Alpokalján képződhet köd. Csapadék nem várható. A déli, délkeleti szél gyenge vagy mérsékelt lesz. Hétfő hajnalra 4 és 12 fok közé hűl le a levegő, hidegebb idő az északkeleti, keleti megyékben valószínű.

Hétfőn a köd feloszlása után jobbára derült vagy gyengén felhős, napos időre számíthatunk, csapadék nélkül. A délkeleti szél főleg Sopron térségében megélénkülhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között alakul.

Forrás: met.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.