Most akkor melyik "több millió" magyar véleményét tolmácsolja majd a kormány-különítmény az Európai Unió képviselői felé: azokét, akik a konzultációs papírt visszaküldik, vagy a többiekét? Mit kezd a kormányoldal azoknak a véleményével, akik vagy nem küldik vissza a papirost, vagy olyan kiegészítésekkel teleírva, ami nem a kormány-szájíz szerint íródnak?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Peller Anikó: Az a hülye aki elhiszi,hogy nincs már kitöltve 4.5 konzumációs ív és a határidő lejárta után a szószátyárjaik büszkén jelentik be,hogy az ország Teljes lakossága ellenzi a szanciókat!Aki ezt nem hiszi jó pénzért kikérheti a másolatokat!
kereső
Ha, én ellenzéki párt lennék- összegyűjteném ezeket a leveleket, és konzultációs iveket és egy nagy tüntetés keretében- orbán&Co ellen, és putyin ellen- raknék egy nagy máglyát belőlük a Kossuth téren. Had látszódjon sok millió ember véleménye- na dolgozzatok már meg egy kicsit a "tiszteletdijatokért".Mert a kormány azt hazudik, amit akar a visszaérkezett kérdőivek számáról, és eredményéről amit akar. Hiszen csak ők látják.
Sziszifusz
A magyar emberek véleménye kikényszerítheti a szankciós politika megváltoztatását !
Erre eddig nem gondoltunk, pedig korábban is sikeres volt a népi konzultáció.
Nem került sor az óvodások nemátalakító műtétjeire, Magyarországot nem özönlötték el az illegális migránsok, csak a behozott vendégmunkások, Soros György meghunyászkodott... stb.
kereső
Hazug, aljas, szégyenkormány. Ez a "szárnyasbomba," már nem szekunder- hanem primer szégyen. Szégyellem, hogy orbán viktor Magyarország kormányfője- gyakorlatilag teljhatalmú URA lehet!!!
Nessy
Ab start, online kis program, és máris egy gépről kamu email címekről egy óra alatt 100 kitöltött lap! Látott már valaki, egy valóban feldolgozott táblázatot? Majd Gulyás elmondja, hogy minden kiküldött levél visszaérkezett, és a magyarok 110%-a egyetért a kormány már hónapokkal ezelőtt megszavazott véleményével, sőt követeli a nem létező szankciók eltörlését is! Hozzáértően hozzászól az atomerőmű bővítéséhez, amivel szintén egyetért! Valaki jól keres ezen az egészen, aminek a valós eredménye a "mennyi legyen" kategóriába tartozik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.