A kormányoldal azt várja a nemzeti konzultációtól, hogy több millió magyar ember véleménye kikényszerítheti az Oroszországgal szembeni uniós szankciós politika megváltoztatását – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Hollik István kiemelte: a kormánypártok kötelezettségnek tartják a nemzeti konzultációt, hiszen kormányzásuk elején megígérték, hogy a Magyarország jövőjét hosszú távon érintő ügyekben ki fogják kérni az emberek véleményét. Ez így volt a Covid kezelése és a migráció ügyében is, most pedig „itt van ez a szankciós rendszer”, amely szerinte egyértelműen tönkreteszi az európai gazdaságot. Ha több millió ember egyértelműen kifejezi a véleményét, az hatásos lehet – vélekedett, hozzátéve, hogy egy demokráciában az emberek véleményét nem lehet figyelmen kívül hagyni. Reményét fejezte ki, hogy ezt a demokratikus alapszabályt „még nem felejtették el Brüsszelben sem”.

Forrás: hang.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mackoka46
Még Amerikában is haptákba vágják magukat !
gina
KI vagy te beteg buzi??? rád hallgat a világ sz@r porszemecske
Pálinkás Pál
ez a hollik egy nagyon szaros nyelvű csicska, fhürere nemrég szavazta meg a szankciókat..! kis buzzancs,nem félted az állásod?...
polgarb
Az ellenzék gyűjtse amennyit csak tud és vigye ki Brüsszelbe szórólapnak!
Nessy
Ez is olyan "eredményes" lesz, mint amikor "megállítottátok" Brüsszelt? Az szót fogadott, megállt, és egy fillért sem küld!
kereső
Biztosan, hiszen orbán mappájában már ott lapul a végeredmény. Ezért kellene nagy máglyát rakni azokból a vissza nem küldött milliókból, hogy tényleg lássa ne csak Brüsszel, hanem a Washington is, hogy mekkora hazug dögök vagytok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.