A reggeli köd és párásság után akár 24 fok is lehet hétfőn napközben. Kedden is hasonlóan jó időre lehet számítani, ám kedd estétől egy hidegfront hozhat csapadékot.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőn a párásság, köd megszűnése után napos idő várható fátyolfelhőkkel. Csapadék nem lesz. A délkeleti, déli szél napközben helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 24 fok között várható. Késő estére általában 9, 17 fok közé hűl le a levegő.

Napos idővel indul a hét

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Hétfő estétől nagyrészt derült időre van kilátás, csupán kevés fátyolfelhő lehet az égen. Ismét többfelé párássá válik a levegő, foltokban köd képződik. Csapadék nem lesz. A délkeleti, déli szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 11 fok között alakul, de a hidegre érzékeny helyeken ennél hidegebb is lehet.

Kedden a pára, köd zsugorodása, majd feloszlása után napos időre számíthatunk, helyenként fátyolfelhőkkel. Késő este érheti el egy hidegfront szakadozott felhőzete az északnyugati megyéket. Csapadék estig nem várható. A déli szél jellemzően mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű.

Forrás: met.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.