Négy éve szűnt meg az új lakástakarék-szerződések állami támogatása. Az utolsó napokban az adókedvezmény kihasználása érdekében tömegesen kötött szerződések közül sok most jár le. A megtakarítás összege ugyan már sokkal kevesebbet ér az ingatlanárak emelkedése miatt, a mellé felvehető hitel kamata viszont nagyon vonzó lehet - írja a Bank360.hu Október 17-én négy éve, hogy hatályba

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
A sok lerobbant önkormányzati lakás felújítását segítette a lakástakarékossági lehetőség, de ezt is elvette az állam.Maradt a sok feújítatlan, huzatos, gazdaságtalanul fűthető lakás.Most milyen jó lenne, ha ezek a társasházi és személyi tulajdonban levő lakások már fel lennének újítva, kevesebb energiát használnának ezek a lakások.Sajnos ez a kormány már akkor sem a magyarok oldalán állt amikor eltörölte a lakástakarékosságnak ezt a módját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.