Több mint 240 milliárd forint pluszpénzt folyósít az államkincstár a nyugdíjasoknak novemberben. Mintegy másfélmillióan, akik bankszámlára kérték az utalást, már november 11-én hozzájutnak járandóságukhoz - tájékoztatta Tállai András az MTI-t.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
19óra 54 perc jóstét gyerekek kissé nyugdijasok vagytok de azért vegyétek észre hogy naponta emlékeztet a kormány hazug médiáin hogy mikor és mennyi meg mennyire óv véd benneteket a kor - mányos - ormányos csak hogy imába foglaljátok orbános viktoriános - t ja mert volt olyan 59 év felett nem javasolt vakcina ugye és kik kapták na ??? meg a 13 -at is na kit és mit kapott a 133 bátor 1-3 milliót egy havi bérnek és a nyugdijasok meg na kalkulátort meg naptárat ekkor , ekkor és na akkor ma érkezik a nagy nagy megváltó havi kétszáz pengő fixxel...és a 420-430 . forintos euró kiveri a biztosítékot a 27 % áfa hová kinek a zsebét huzza le ?hogy nem csökkenti senki tőbb mint egy negyednyivel PERKÁLUNK tőbbet mint kéne ? meddig még ja, hogy 23 -a lesz ?, orbán messze megy nyaralni nem lát és hall meg nem is ért semmiből
amortizáltok
ja mindig máshol tartották az ünnepséget mert a nép meg a fidesz az " más nép másfajta raj " hát azzá tette megosztotta a népet ki kell neki és kik nem számítanak .
Néro2
A felének a harmada az csak.
Az elmúlt 12 évükben azt is meglopták pont úgy mint mindent amihez taknyos ótvaros kezük csak hozzáért.
Alja moslék emberek híveikkel együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.