Az Európai Bizottság reagált a nemzeti konzultációt kísérő plakátkampányra.

Brüsszel szerint nem helyénvaló bombákat mutogatni a szankciókkal kapcsolatban

Fotó: Facebook

A testület szóvivője, Dana Spinant szerint nem helyénvaló a szankciókkal kapcsolatban bombákat mutogatni, mert a büntetőintézkedéseknek éppen az a célja, hogy megállítsák azt, hogy Oroszország bombázza Ukrajnát.

Spinant arra is kitért, hogy a magyar kormány támogatásával születtek meg a szankciók. Az energiaválság oka pedig Oroszország Ukrajna ellen indított háborúja, továbbá az, hogy Putyin még a háború előtt manipulálta az energiapiacokat, most pedig zsarolni próbálja az EU-t.

Az Európai Bizottság a következő adatokkal igyekezett cáfolni, hogy a szankciók többet ártanak Európának, mint Oroszországnak:

- idén az uniós GDP még mindig nő, viszont az orosz várhatóan 11 százalékkal csökken,

- 22 százalékos az orosz pénzromlás, az EU-s átlag duplája,

- ellátási gondokkal küszködnek a fejlett technológiákat igénylő orosz ágazatok, mivel ezen a téren az EU-tól 45, az Egyesült Államoktól 21 százalékban függenek,

- az EU-s szénembargó miatt pedig a termelés 97 százalékkal esett vissza az egy évvel ezelőtti adatokhoz képest.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda összesen 7,9 milliárd forintot költött a bombás plakátkampányra.

Forrás: 24.hu, hvg.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Shikari: mondtam már neked buzzancs,...a szarpajtásokon fröcsögj, vagy a hasonló fidesznyik szennylapokon...itt unjuk már a büdös duna-deltai román pofádat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
7,9 milliárdot költöttek a bombás plakátokra. Plusz a nemzeti manipulációs kérdőív is kóstál vagy 10 milliárdot.
Ez hány tanár fizetésemelése lehetett volna?
jesz
nem helyénvaló a bomba mutogatása...lehet, ezt már nem lehet korrigálni...de...akkor mi a helyénvaló? Annak a seggfej ursulának, és szarkeverő bandájának a mutogatása, hogy ezek basszák tönkre az unijót? Ez helyénvaló lenne? Vagy a durván megemelkedett gázszámlákat, amit nem tud kifizetni a békés polgár?

Tegnap is ez az ursula erőltette azországok vezetőinek, hogy együtt szerezzék be a gázt, ne úgy mint a különutas magyarok. Hát persze, mert van olyan nyugati ország, ahová jelenleg nem jut gáz..ez helyénvaló?

Ez a picsa is szarjon sünt...lopni tud, de azt valamivel leplezni kell..az helyénvaló?
namihami
Ezt az emelkedett lelki nagyságot és gazdag erkölcsi finomságot kedvelem a Fideszben és híveiben.
Gondolom, nem kizárólag én.
Pálinkás Pál
@Shikari: én itthon vagyok,ellentétben veled,román buzi...
simmering73
"És tényleg kitapétázták két nappal ezelőtt az országot fennállásuk leggusztustalanabb propagandaplakátjával, tényleg nem vicceltek. Igazuk is van, amikor 8 milliárd forint közpénz hever az asztalon, miközben már a pogácsán is spórolni kell, az ember ne viccelődjön. Hát belehúzott a Goebbels-imitátor és udvartartása. A magyar nyelvben pedig – páratlan gazdagsága ellenére – már nincs olyan adekvát szókészlet, ami akárcsak foltokban visszaadná azt a primer szégyent, ami az embert maga alá gyűri, midőn körülnéz. Igaza volt annak, aki azt mondta, hogy már nincs a szavaknak jelentésük, mert ezek tönkretették a magyar nyelvet, bazdmeg! Tönkre. A magyar nyelvet is. Miközben innen már csak egy lépésre, karnyújtásra van az, hogy tulajdonképpen Brüsszel robbantotta ki a háborút, akárki meglássa."
kolozsvaros.com/2022/10/20/fogalmam-nincs-ki-fogja-eltakaritani-utanunk-ezt-a-szemetet/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.