A városháza dísztermében.

A városháza dísztermében Budai Lóránt polgármester személyesen adta át Andreas Michalowskinak, a Vechtai Önkéntes Tűzoltóság vezetőjének a város tiszteletbeli polgára címet, amikor nagyon kellemetlen incidens történt.

Durva! Náci dalt játszottak le Jászberényben az érkező német vendégeknek

Budai Lóránt. Fotó: Facebook

A német himnusz helyett a nácik által kedvelt szöveggel kezdték lejátszani a dalt („Deutschland, Deutschland über alles”). Gedei József, a város DK-s politikusa szerint a dalnak a német küldöttség egyik tagja vetett véget azzal, hogy határozott kézmozdulattal jelezte, fejezzék be a lejátszást.

„Valóban történt a testvérvárosi eseményen egy nagyon kellemetlen malőr. Természetesen, mindez véletlen volt, és elnézést kértem”

– mondta Budai Lóránt jobbikos városvezető a képviselő-testület szerdán. 

Budai a Szoljon.hu honlapnak azt mondta, hogy megtalálták a felelőst, és az eset nem marad következmények nélkül. Budai szerint a vacsoránál barátsággal fogadta bocsánatkérését a vechtai delegáció.

Forrás: Telex.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Shikari: Latom egy igazi naci veszett el benned
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Baker
@KisTehen: Nem megy ez neked, többször ne próbáld az írott szöveget megérteni!
surdilloFUJT
Egy vérbeli vona pöcsén nevelkedett jobbikos polgimesternél ez jól megszervezett ALJAS SZINVALLÁS VOLT!!!A TÖBBI CSAK RIZSA!!!
evacica
De mit keres egy ilyen dal a városházán?! Nagyon otromba!
libellle
Nagyszerü, amennyiben azoknak a nemeteknek még kétsegeik lettek volna Magyarország egy bizonyos részenek eszmei hovatartozásárol...
gina
Fidesz szemetek, ez is provokáció,,,, rohadt OV tanitványai,,,, mocskos aljas banda,,,a náci szemetek a kormányban vannak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.