A kormányfő szerint az Európai Bizottság energetikai javaslatai jelentették a legnagyobb veszélyt Magyarország számára.

Orbán Viktor sikerként könyveli el, hogy Magyarország kibújhat a gáz árát korlátozó uniós ársapka alól

Fotó: Facebook

Orbán Viktor hajnali két órakor jelentette be Facebook-oldalán, hogy az EU-csúcs első napján a legfontosabb kérdést, az energia kérdését sikeresen lezárták – írja a 24.hu.

A kormányfő szerint az Európai Bizottság energetikai javaslatai jelentették a legnagyobb veszélyt számunkra, mert elfogadásuk azt jelentette volna, hogy néhány nap alatt leállnak a Magyarországra irányuló gázszállítások.

Ezt a veszélyt sikeresen elhárították.

Nem maradtunk egyedül, így sikerült egy fair megállapodást kiharcolnunk.Megállapodtunk abban, hogy ha lesz is gázársapka Európában, az nem érinti majd azokat a hosszú távú szerződéseket, amelyek nélkül Magyarország gázellátása egyik napról a másikra ellehetetlenülne. Más szóval a gázársapka alól mentesítést kaptunk, így az nem veszélyezteti Magyarország biztonságos gázellátását

– írta a miniszterelnök.

Címlapkép: Facebook

Forrás: 24.hu

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libellle
Absolut siker, neki személyesen. Ugyanis igy olyan drágán adhatja a gázt tovább ahogy szeretné. Kizárolag errol van szo.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
A vigyórát még a Notre Dami torony őr is megirigyelhetné pedig az csak pupos volt és nem 1+1 geci törpe!
Alfa
sikerült megvédeni az intézményes szijjátó-fidesz-ner féle lopást,de a a nép kárára a kurva drága orosz gazprom érdekébe.
Minden országban van gáz...csak a magyaroknál nincs... ez orbán nagy győzelme
balos
A rezsi geci,miről fog beszélni a minusz 5fog után!Soros Gyurcsány és az EU a hibás?A barmai meg a legelőn eszik a műfüvet!
rebel
Gáztározók töltöttsége (4 nappal ezelőtt):
Cseheknél 92%
Matyarországon 50%
Nessy
Hurrá! Meg vagyunk védve! Mármint a kb. egyharmadába kerülő gáztól!
KisGenyo2
@Nessy: Pistike bemegy a boltba: -Mennyi a sajtos párizsi?
-2800 Ft/kg. Feleli a boltos.
Pistike: - Nade a CBA-ban csak 1800 Ft kilója!
Boltos: - Akkor vegyél ott Pistike.
Pistike: - De ott elfogyott.
;-)
rebel
A rezsicsökkentés összekeveredett a rezsirablással.
Egyes helyeken 32x-es ár?
Mi folyik itt?!
libellle
Absolut siker, neki személyesen. Ugyanis igy olyan drágán adhatja a gázt tovább ahogy szeretné. Kizárolag errol van szo.
Néro2
Siker. Az anyád pichája te gráci kezelt. Megint hazudsz. Semmilyen sikered nem volt nem létező probléma okan.
Az ' sikeretek' hogy ötödár helyett ötszörös árét vesztek gázt a muszkáktól. Az öt az összes ami benne van. Hülye faxok .
rebel
@Shikari: Te... te... te napközis tanár. Valójában kazánfűtő voltál az iskolában, de egyszer tetten értek, amikor osontál a folyosón, mert iskolatejet loptál (látszott a bajuszodon), de megkértek, hogy tíz percre vigyázz az 2B osztályra, amíg a tanár visszatér. Te ebből az szűrted le, hogy a haza bölcse lettél... vagy.
Eladott Ország
A cinikus vigyorgó pofád szívlapátért kiállt, mocskos szarházi! Rohadjon rád a műanyag lakat geci!
rebel
@Shikari: Mit zagyválsz itt össze - keresztbe-kasul, te... te... te gőzmozdonyfűtő a 21. században?

www.youtube.com/watch?v=KY_kkGYNHg8
rebel
@Shikari: Nincs semmi bajom a mozdonyfűtőkkel. /hajófűtő/

www.youtube.com/watch?v=slEnJrcc59g

Igazából csak a hajókürt köztünk a különbség - de az qrvára nagyon!
Eladott Ország
" A nemzetmentő azt üzente, hogy a hívei is megértsék: ő nem akar olcsó gázt, ő drágán akarja venni Putyintól a véres orosz gázt, mert nekünk, büszke mimagyaroknak futja a betanított munkás fizetésünkből, minket nem vernek át a kokainozó brüsszeliták. Hogy esetleg az Európai Unióban egyedüliként majd n-szeres árat fizetünk a hanyatló nyugatiak fizetésének töredékét kitevő betanított munkás bérünkből rezsire? Az apróság ahhoz képest, hogy mi történne, ha magunkra haragítanánk a jóságos Vlagyimirt. (Aki már ott tart az elmebajában és a hadiállapotában, hogy sátánistáknak nevezte az ukrán vezetőket, akik nem voltak hajlandóak térdre borulni, tálcán átadni neki a hazájukat.) Meg egyáltalán mi jó származna nekünk abból, hogyan lenne összeegyeztethető a magyar érdekkel, hogy Brüsszel miatt még propagandaszinten sem tudunk ötödáron gázt venni Moszkvától?"
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2021/10/orbanbrusszel.png
Macskaszem
Az olcsó orosz gáz csak egy újabb fideszes mítosz. Bulgária fővárosában, Szófiában a novemberi piaci gázár 350 Ft/m3. A magyar kormány ezt 1500 Ft/m3-es áron kötötte le a budapesti távfűtés részére. Hol van az olcsó orosz gáz?
Sehol. Nincs olcsó orosz gáz, hiszen ha lenne, nem kellene brutálisan megemelt rezsiszámlákat fizetni az önkormányzatoknak, a vállalkozásoknak és a magyaroknak. Putyin nagyon drágán adja a gázt hazánknak, a megemelt rezsiszámláink pedig végső soron az ő háborúját gazdagítják.
És megemelt villanyszámlát sem azért kell fizetni, mert Paks hirtelen elkezdett volna drágábban termelni. Nem. Egyszerűen azt a horribilis lyukat, amit ütöttek a magyar gazdaságon az elfuserált orosz függőséggel és a drága orosz gázzal, úgy tömik be, ahogy csak tudják. Zágráb rögzített áron kapja az áramot a horvát államtól, körülbelül 30 Ft/kWh áron. Nekünk ugyanezért 462 Ft-ot kell fizetni, miközben Paks nagyjából 12 Ft/kWh áron termeli az áramot.
Magyarország ismét a semmiért állt a történelem rossz oldalára. Szembemegyünk Európával, szembemegyünk a szövetségeseinkkel és ismét, mint sajnos már oly sokszor, a vesztes oldalra állunk. Azért a vállalhatatlan hintapolitikáért, amit a kormány művel, semmit se kapunk.
Béla333
Mindenkinél drágábban veheti a maffia az energiát az oroszoktól...
Ez az a marha nagy siker...
De a hülyemagyar maffiahívőknek ez pont megfelelő. Ők szeretik, ha mindenkinél drágábban vehet a maffia...
rebel
@Shikari: Hazudsz. Négy nappal ezelőtti hírt közöltem.
A legrosszabb fog veled megtörténni, mint mindannyiótokkal, Isten szembesít a szeretetével.
Nos, az lesz, hogy a ti fajtátok nem bír szembesülni Isten szeretetével - mert qrvára gonoszok és rosszindulatúak vagytok.
Ebből meríts, te sátánista fasz!

#nincsjovodtefasz
csak úgy....
ha igaz lenne a magyaros elfogult mende-monda, hogy nekik van a világon a leg okosabb miniszterelnökük, akkor magyarországon a jólét és nem a nyomor uralkodna!
még jó,hogy orbánnak van egy csomó "okos" :) shikarija és kis tehenje, akik mindent tisztán és világosan látnak ,-egy kis fideszes aprópénzért,krumpliért !
ómió
Pedig efftársilag mit meg nem érne, ha egy csepp gázt se kapnánk az oroszoktól, meg leginkább sehonnét se...!
rebel
Siker.. Amíg az ország döglődik az államnak qrva jól megy:
30 százalékkal több áfabevételt okozott az infláció

ps://444.hu/2022/10/21/30-szazalekkal-tobb-afabevetelt-okozott-az-inflacio?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=30-szazalekkal-tobb-afabevetelt-okozott-az-inflacio
rebel
@Shikari: Ha összefutunk, levágom a fejed.
Tanulság ebből: Ne akarj összefutni velem.
balos
@Pegero: Ezt tőled aki a putyin faszán vagy szemőlcs dicséretnek veszem,bár anyád nem ezt mondta!Csokit megkaptad?
gina
Hol van már egy mesterlövész, addig ennek a népnek befellegzett,,,,,
gina
@balos: Egy mocskos arabbal /Pegero/ne is vitatkozz, még az Allahját sem becsüli, csak ezt a muzsikust az idióta, ha tudná hogy az meg gyülöli a fajtáját !!!
gina
@Pegero: Arab szemét kuss neked,, mit keresel egyáltan magyarországon te menekült szemét??? Milyen jogon ugatsz itt egy magyar oldalon??? erre válaszolj Allah sivatagi melege
rebel
@Shikari: Én vagyok én, te vagy te. Ki nagyobb buzi, én vagy te?
CsipkeRózsa
Erre fogunk ráfizetni, na, és káromkodni!!!
Karvaly
egyszer le fog fagyni ez a joker grimasz és lehet menni
drrotf
Arról nem érkezett hír hogy ha a gázársapka Magyarországra is kiterjedne akkor mi lenne, adna el gázt Oroszország nekünk vagy nem, de azt gondolom, hogy ha minden eus ország a gáz ársapka alá tartozna, akkor eus országok mind egyszerre nem tudnának vásárolni gázt az oroszoktól, és egyszerre 27 állammal megszűnne a kereskedelmi kapcsolat a gáz vonatkozásában.Az oroszok ekkor nem tudnák máshol értékesíteni a felesleges gázukat, mert a kiépített gáz vezetékek, csak ott tudnak gáz adni ahol azt kiépítették. Egy azonban biztos, hogy ez esetben olyan magas összeget is fizethetünk az oroszoknak amit ha az ársapka alá tartoznánk , akkor nem fizethetnénk!Most azután lehet örülni, hogy Magyarország így segítheti a oroszokat az ukránok elleni háborúban.Az utóbbi időben volt már példa arra, hogy nem olcsóbban vettük a gázt az orosz féltől, hanem az eus átlagáron, vagy még drágábban is, mert O.Viktor azt mondta, hogy nem az a kérdés, hogy mennyit fizetünk a gázért, hanem az hogy lesz-e?
fergeteg
Azt csak bolsevisták nem értik miért siker ez.
Minden aki magyar tudja ezzel tovább jön gáz nekünk is.
gina
@fergeteg: Te beteg fideszbarom 1 Bites aggyal nem is értheted,, olvass te idióta, ez az igazság : 10 milliárd forintba kerül az Orbán-kormány szankcióellenes, oroszpárti nemzeti konzultációja. A hvg.hu kiszámolta: ugyanebből az összegből rezsitámogatást kaphatnának a tanárok és az iskolák, a legszegényebb rétegeknek pedig garantálhatná az állam a téli túlélést. ++ de ez nektek szektahivök semmi ugye, fogatlan alkesz ... kussolj és zárd be magad a WC be ahová való vagy !!!
Havanagi
Lényeg az,hogy Putyinnak megfeleljen,ezért semmi sem drága,még a magyarok sem.Miért nem puccsolják már meg?
Aki Én
Gáz jött korábban is. Volt, amikor a felére esett a világpiaci ára. Nálunk nem. Gondolom a magyar érdekek miatt. Vagy a geci érdekei miatt...
Nessy
@Shikari: Hurrá! Mi legalább dupla áron! Aztán a szolgáltató legalább tízszeres áron köt szerződést intézményekkel, önkormányzatokkal! De inkább magasabb árakon! Erre jön + 27% ÁFA! Az a kormány nyeresége!
rebel
@fergeteg: @Shikari: A két buta matyar, akik úgy tudják, hogy jól tudják. Persze szart sem tudnak, de goebbelsi propaganda hatott rájuk. A két hatás alatt álló férfi...
balos
@Pegero: Igazad lehet!Hiszen nekem nincs gázos készülékem,hogy dupla áron vett gázt használjak,amit a kitartóid 7x áron adnak tovább!Szóval,hsa téged ez örömmel tölt el akkor továbbra is szedd magadhoz sa nemzethy szart!Különben meg élj boldogan a hülyeséged udatában családod körében!A fideSSes segg pucolok körében!
balos
@gina: Tudod,hogy vitatkozni nem tudok egy sötét fasszal,de imádom amikor a szív gyógyszert próbálja elérni a geci seggéből!
Toller Béla
Ez a farok fel sem fogja, mit csinál, mit tesz a magyar nép. a magyarok országának a jövője ellen ! Még csak fel sem fogja a saját gonoszságát. Még kiélvezni sem tudja !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.