A fizetésünk felét lenyúlja az állam, de mit ad érte? Igen keveset, beleértve a romló egészségügyi ellátást, az összeomláshoz közeli állapotba került közoktatást – válaszolhatnánk meg a címben feltett kérdést. Most ráadásul kitalálták, hogy az „egyén szociális biztonságáért elsősorban önmaga felelős”. Ami felülírja az alaptörvényt, amely szerint „Magyarország arra törekszik, hogy minden állampolgárának szociális biztonságot nyújtson”.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@NKF: Ez is kifogott rajtad? Nem panaszkodik, hanem tényeket közöl.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rebel
@Nessy: Na-na! Azért mert még nem válaszoltam abban a bizonyos érzékeny témában, nem jelenti azt, hogy nem is fogok. Akkor majd megérted, hogy mit nem értesz, és főleg miért nem. (előre is elnézésedet kérem, mert... nem lesz szép)
De ne aggódj, nem vagy egyedül, közel 8 milliárdan még így vannak ezzel.

Az élet csak időtöltés, kb. értelemtelenül, (még az emléke is kiveszik), de ne aggódj, van másik!

Addig is - one day:

www.youtube.com/watch?v=A16VcQdTL80

www.youtube.com/watch?v=NzImKCeQnX0

www.youtube.com/watch?v=LE7KVkm_YFU

www.youtube.com/watch?v=WRmBChQjZPs
namihami
Miért kéne adnia bármit is?!?!
Hiszen kimondta még azt is, hogy a szociális ellátás nem az állam (azaz ő) kötelessége! Csupán nekünk vannak kötelezettségeink, a Viktornak elég munka a majorság és a kastélyok felépítési és fenntartási költségeit megkeresni!
gina
Egy elmebeteg emberi viccfigurát ad érte, akit nyalogatja a sok elmebeteg szektahivö,, Ennyi !!!
Aki Én
@NKF: Ez is kifogott rajtad? Nem panaszkodik, hanem tényeket közöl.
rebel
Magyar Györggyel szemben egy panaszom van: Hogy a náthásba gondolta, hogy egy akárki, párt nélküli ember is indulhat az előválasztáson és aztán a párt nélküli embernek befekszik az összes párt.
Az eredményen látszik is.
Igazából Magyar György a hibás április 3.-áért! Ő baszta el!
Havanagi
@Nessy: Igen, és ez nagyon megfelel a sötét 2/3-nak! Azoknak,akiknek rokonaik,családtagjaik haltak meg,gyalázatosan elszigetelt módon a korházakban,akiknek a zsebére tovább gazdagodott a covid kormány,azok elégedettek voltak a járványkezeléssel.A mai helyzettel szintén elégedettek,elég nekik ha mindentől elhagyatva kimúlik a magyar ember és nincs állami segítség,berúgják a gödörbe, a qwa sok befizetett adóból,mert annak hasznát a kibaxott NER gecik élvezik,minden lelkiismeret furdalás nélkül,hát ezzel a sötétséggel már nem lehet mit kezdeni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.