Komjáthi Imrét és Kunhalmi Ágnest választotta az MSZP társelnökeivé a párt tisztújító kongresszusa szombaton Budapesten – adta hírül az MTI.

MSZP tisztújító kongresszus: Kunhalmi Ágnes is fontos szerepet kapottMTI/Koszticsák Szilárd

A társelnöki posztokért két jelölt indult, Kunhalmi Ágnes a szavazatok 90, Komjáthi Imre a szavazatok 89 százalékát kapta meg.

Az MSZP Facebook-oldalán online közvetítették az elnökválasztás eredményhirdetését, valamint a megválasztott elnökök beszédét.

Forrás: MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Apfelbaum
Kunhalmi!??
A pofám leszakad, emlékek tőle:
Totál piásan kiállt a média elé és végig röhög5e
2- az egyik szoci beszédet mondott, Kunhalmi a háttérben Táncikált..
3- nekirohant a zárt ajtónak és megsérült
Konklúzió:
Ha valaki akkor én teljes szívvel azt kívánom,hogy a felcsúti cigány Geci megbukjon örökre,de most őszintén egy ilyen okádék dugatlan ringyó mint ez a Kúrhalmi mit keres egyáltalán politikai pályán,ha valakire akkor rá tökéletesen igaz,hogy megélhetési politikus,ez a ringyó hol és miben tudna komoly és felelősségteljes döntést hozni,elkeserítő ..
Miért!? Mert Te és Te és én vagyunk azok akiknek a pénzéből él, gondolom a szocik közül már mindenki megcsinálta és a röpke 20 éves pályafutásában nem tudnék egy dolgot mondani ami az ő nevéhez köthető leszámítva a fenti mutatványokat..
Még disznókat se mernék rábízni,hogy etesse őket mert meglátná a jószág ezt a kurvát moslék se kellene neki , átmenne fényevőbe a malac ..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Apfelbaum
@Pegero: mondjad a címet, legurulok a telepre ahol élsz ,majd megnézem,hogy az pofán verés lesz e vagy világ csúcsot döntessz a Cooper teszten re fideszes hányadék
Apfelbaum
@Pegero: ez kamu cím,még ebben is csak hazudni tudsz
Juhász István
Valaha kedveltem az MSZP- t. DE... ilyen Kunhalmikkal, csak vesztessé válhat egy párt. Amúgy " jó bőr " férfinyelven mondva, de ennyi. Ha egy piás, esetleg erotikus partit szerveznék, föltétlen meghivnám, tudna emelni a szinvonalon, kissé KEVESEBB RUHÁZATBAN... is. Pártot vezetni azonban... Igaz, a vakok között a félszemű is CSÁSZÁR.
sokanvagyunk
"Kirángatták a korábbi elnökét a pártkongresszusról" - ja, Kínában. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.