Gyorsan szétkapták őket, de intelligens módon.

Nem tartott sokáig a Fidesz nemzeti konzultációs plakátja Szombathelyen – Egy kicsit kiegészítették őketMTI/Koszticsák Szilárd

Nettó 7 milliárd 874 millió forintos keretösszegre kötött szerződést a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda alá tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatal egy kommunikációs kampányra – emlékeztet a nyugat.hu. A lap ezután kitér rá, hogy már Szombathelyen is megjelentek azok a plakátok, amelyek a konzultációt hivatottak propagálni. Ezekről itt írtunk részletesebben.

A szombathelyiek tehát megkapták a plakátjaikat, de úgy érezték, hogy nem teljesek, ezért kiegészítették azokat néhány emlékeztető felirattal.

Mivel Orbán minden intézkedést megszavazott, mielőtt konzultációba kezdett volna, úgy gondolták, nem árt, ha ezt tisztázzák.

Fekete csíkok formájában egy mondatot írtak a plakátokra, miszerint „Orbán Viktor az összes brüsszeli szankciót megszavazta”.

Forrás: nyugat.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez qrva jó! Ez kell, mert ez így igaz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Ez qrva jó! Ez kell, mert ez így igaz.
Néro2
@Aki Én: kurva jó az lenne ha a bombára még a FIDESZ szót ragasztanák. Úgy kerek.
ómió
Ott is "tettrekészek" az efftársak!? Aljasságban bármikor?!
balos
@szópó-ómió: Hát elég gyengére sikeredett,de azért kifizetik a két marék szart,hogy örüljél bazd meg!Amikor majd rájössz,hogy a ló rossz végén kapaszkodsz akkor már jó lesz neked!
Aki Én
@ómió: valami kibaszott felesleges, még a fideszt is lejárató aljas geci vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.