A kormányfő beszédet mond, ezért a városban nagy felfordulás várható.

Indokolatlan intézkedéseket tesznek Zalaegerszegen Orbán látogatása miattOrbán Viktor/Facebook

Az RTL Híradójának beszámolója szerint Zalaegerszegen utcákat zártak le, így az ott élők is csak lakcímkártyával közelíthetik meg az otthonaikat Orbán Viktor beszéde miatt – írja a 168.hu. A lap szemléje szerint már szombat reggel kitiltották a forgalmat több utcából.

De kiderült az is, hogy vasárnap gyalog is csak személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával lehet közlekedni a környéken.

Sőt, azt tanácsolták az ott élőknek, hogy lehetőleg a hátsó bejáraton hagyják el vagy közelítsék meg az otthonaikat.

Forrás: 168.hu

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
T-Boly
@justhpeter: Csak kérdezem: Erről az ukrán mesterlövészeknek is szóllak?
kulabombaafityiszre
A beszari utcai harcos a pinokió orrú döbrögi fél a nép véleményétől.
nejlontacskó
Be van szarva, a magyar Napóleon?
Nem is értem, hogy miért is, nem áll ki szeretett, általa a mennyekbe emelt népe elé, csak úgy mindenféle testőrség nélkül, és ünnepelteti magát!
Micsoda sikere lenne...
gina
Félhet is ez a szemét,,, hol van egy ilyen diktátor aki ennyire be van sz@rva, a nép haragjától, undoritó féreg az ilyen, ha olyan megbecsült valaki lenne nem lenne szüksége a világ öreire... örülök hogy remeg ez a csótány,,,
gina
@T-Boly: A remény hal meg utoljára,,,,,
Aki Én
Így kell túlhájpolni egy elmebeteget.
drrotf
Az ottaniak hátul,osonhatnak ,ahogy a tolvajok szoktak.Legjobb ha megszűnnek egy napra!Micsoda népszerűségnek lehetünk tanúi!
orsos vendel
" lehetőleg a hátsó bejáraton hagyják el vagy közelítsék meg az otthonaikat." orsos megmutatja, ö mar megszokta...
human
Mi lehet ez? Erőfitogtatás? Nagyzási mánia? Esetleg egy illetékes elvtár lett túlbuzgó a megfelelséi kényszertől?
Csatorna fedeleket is remélem lehegesztik. Az minden diktátornak kijár.
Apfelbaum
Csak lesz egy könyvtár nyitva és ki lehet nyitni az emeleten az ablakot..
maba
Érzi a vesztét. Egyértelműen fosik a néptől és 56 igazától ebben a putyini propagandában. Páli fordulatot vett Viktorunk a rendszerváltás óta. Pesten már nem szeretik. Elég kellemetlen figura lett ezek szerint már egyre több embernek. Most megpróbálja vidéken. Hátha ott nem fütyülik ki olyan sokan, mint fővárosunkban. Meglátjuk.
Pálinkás Pál
retteg a koszos köcsög..,remélem valahol egy sniper már betárazott...
dr. prédikátor
MÉG JÓ HOGY NEM AZ EGÉSZ VÁROST ZÁRTÁK KÖRÜL MERT EZ A MOCSOK LÓKUPEC MORE OTT FOG POFÁZNI!!! a nagy utcai harcos összefossa magát ha elmegy vidékre!!!4 TE MOCSKOS SZEMÉT HAZAÁRULÓ NEMZETVESZTŐ TÖMEGGYILKOS FÉREG TAKARODJ A KURVA ANYÁDBA!!!
Eladott Ország
A város egy műveleti terület lett egy bűnöző és hazaáruló geci miatt! Szégyen! Zalaegerszegi vagy? Na húzz el innen. Balaicz polgármester szórólapon tiltja ki a Zalaegerszegieket, vasárnap még a lakheklyükről is! Mivé lett a szabadság napja? Pesti srácok, forradalmárok sírjatok!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/312339919_132303089586743_8471785870850870051_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=YZU6CERNsgkAX80eM6Y&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9HECGMIFSht3NT3e1g_sdNHIAXipuZ5tLOtqi1jk1MLQ&oe=63598E9D
„Gombóc Arthur” műveleti térképe, Zalaegerszeg, október 23. 9-12 óráig. A színes területeket foglalta le Zalaegerszeg városa bárki más elöl...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/312406902_132088762941509_3261366428676630459_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=L2oKfW_frGYAX8sv6mo&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9eXJvz_kxlvTw7fIorxL4cpPRlp_VD65A0wgJlkdVZ9A&oe=6359E29B
RENDKÍVÜLI SZENZÁCIÓ
Váratlanul megnyíltak az ügynök akták, szemezgettünk is belőlük!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/311639091_132011136282605_5479738629339373536_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=-CyHqzDUVZIAX-Y5uAB&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-KCyxVh9hZM4caExz2_2u5bM-wSgV84b8mRwOqze5qwg&oe=6359ED43
Ha a miniszterelnök nem megy el, akkor a tüntetés szervezője „ezredmagával” megy el hozzá. Orbánt ismét meghívták a zalaegerszegi tüntetésre október 23 -án. Igaz, gyorsan le is zárják egész Zalaegerszeget.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/312221365_10223514476473316_1041973170945056669_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=87ZBcF6dcDAAX81Q2-5&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9mLkXJ72jJa0lsAyvMI4Ro3ecVgt6fwiGZnabKr976vw&oe=6358FC42
Sziszifusz
@dr. prédikátor: 06:24

Azért kíváncsi vagyok, hány független,vagy éppen ellenzéki sajtóst engednek oda .
Úgy gondolom, egyet sem .

Még az is lehet , hogy az eltúlzott védelmi intézkedésekkel, valamiről a figyelmet akarják elterelni. Esetleg arról, hogy Orbán ott sem lesz. A nyilvánosság elé, pedig egy korábban rögzített, felvételt tárnak.

Viktornak, az "utcai harcosnak", igencsak "nikotinos" lehet a gatyája.
Dr. Proktor
Beszari a pártfőtirkár/ mini szterelnök elvtárs?
Joggal, remélem még mgva Rákosi elvtársa dácsája Szibériában, bár Csau elvtárs sorsát inkább ajánlanám...
Yoda69
orban retteg a nepharagtol, de nem bujkalhat orokke.
nezelodo
Na ma kit rúgnak ki, mert elfelejtette betiltani a földrengést!? De legalább sikerült ünneplőbe öltöztetni a lámpavasakat, újrafestéssel!
Erről az jut eszembe, amikor egy kisváros buzgó helyőrség parancsnoka a kiszáradt füvet is zöldre fujatta le festékkel a nagy ember érkezésének idejére! Nincs új a nap alatt, egyik diktátor olyan mint a másik!
Edebácsi
Ilyen korlátozásokat csak a pápa és Putyin hivatalos látogatásai alatt foganatosítottak.
Miszterálnokunk nagyon fél a valódi magyarokkal való találkozástól! Ő csak a "díszmagyarokkal" szív egy levegőt!
Toller Béla
@Shikari: Kizárja a valót ! Úgy fél, hgy egy zabszem sem férne a v ----ba ! Rendőrség, TEK, katonaság, NATO erők, csillagközi flotta ...de el kell takarodnia innen, majd meglátod !
drrotf
A nagy történelem hamisítónak vidékre kellett menni,hogy újra elmondhassa 1956 -ról lázálmainak egy részét, hogy miért is harcoltak a magyarok 1956-ban.A hamisítás a következő?Ha azt mondjuk és úgy tudjuk, hogy 1956 október 23.-án kezdődött amikor még semmiféle összeütközés nem volt a forradalmárok és az oroszok között , és ez tartott november 4.-ig akkor miért az oroszokkal való béke tárgyalásokat nevezi meg Orbán 1956 fő céljának?Amikor pedig az oroszok november 4.-e után az oroszok visszajöttek akkor a harc a magyar megszállás ellen folytatódott vidéken és Budapesten egyaránt.A Corvin közben és a Moszkva téren harcolók egyáltalán nem a tárgyalások eredménytelenségéről beszélgettek amikor a harcba keveredtek az oroszokkal, hanem azért hogy megállítsák és visszaszorítsák őket oda ahonnan jöttek.Egyetlen egy tábla nem mutatta vagy jelszó sem hangzott el a kormány illetve a felkelők részéről, hogy a forradalom a béke tárgyalásokért folyik.A MINISZTERELNÖK RÁDIÓBESZÉDÉBEN AZT MONDTA, HOGY NOVEMBER 4.-ÉN A SZOVJETUNIÓ MEGTÁMADTA HAZÁNKAT, ÉS HOGY CSAPATAINK HARCBAN ÁLLNAK!A HARC TEHÁT AZ ORSZÁG MEGVÉDÉSE ÉRDEKÉBEN TÖRTÉNT, ÉS NEM A BÉKE TÁRGYALÁSOK KIKÉNYSZERÍTÉSE ÉRDEKÉBEN.Az a véleményem hogy olyan ember aki 1956 után született és a harcokban nem vett részt, és ifjú korában a kommunista ifjúsági szervezet a KISZ titkára volt, az utólag arról, hogy mi volt a célja a szabadságharcnak és forradalomnak , ne nyilatkozzon , még akkor sem ha később miniszterelnök lett, és most ezt az eseményt a saját oroszokkal való megalkuvó politikájának igazolására akarja felhasználni.Olyan eberek megnyilvánulásaira várunk akik ténylegesen részt vettek és vezették ezt a szabadságharcot, mert ha valakik tudhatják hogy akkor mi is történt és miért folyt a harc, hát ők azok!A többiek csak mesélnek az eseményről, és a mese nem kell hogy az igazat tartalmazza!
Néro2
Hááát szerintem is. Indokolt egy mesterlövész lenne.
ómió
Jó! Tudjuk! Efftársiasan ezt mesterlövészekkel kéne "megoldani"!
bence
@Apfelbaum: ! Remélem onnan sikerül két nagyméretű tojással megdobálni ? Csakhogy érezze mennyire szereti a népe !
Gazella
@ómió: hogy a picsbe gondoltad ezt... geci nyaló. Ma 10:49
balos
Azért ne felejtsük el,hogy a láb alól eltevője,annyit kapna érte,mint 1 emberért!
ómió
@Gazella: Üdvözöllek, gecinyaló, Ma 10:49! Mivel ez a terminus nincs a választékban, csak egy tipp, hogy anno "lemaradtál" róla, amint Böszme effttársad mesterlövészekkel "körítette" magát a háztetőkön múzeumkerti "fellépése" alkalmával? Ejnye!
gina
@ómió: A stilus az ember de te egy mocskos emberi árnyék vagy OV mocskos talpnyalója te elmebeteg null,ugass csak ez a maffia moslék nem sokáig lesz hatalmon,,ha van Isten akkor megkapja amit érdemel , de az ilyen hazaáruló kis mocskok mint te is,,,,
balos
@szópó-ómió:Remélem te is odaadtad a geciéknek az unokádat a pedofiliánuszoknak a gyáva primás maszatolására? Azt meg már tudom,hogy a teknek mióta te vagy a mikrofon,semmi dolga a vészhelyzet kezelésénél!
gina
@Shikari: Te szemét román meleg, aki itt el fog takarodni az OV és ti fogatlan bocskorosok,, mit ugatsz itt 1 Bites proli??
gina
Szerintem meg indokolt, mert ha nem védenék ezt az emberi maradványt már kilöték volna mint egy nyulat, ezért is fél ez a csótány, nem cserélnék vele, félelem minden napja, szemét muzsikus, ennyit megér neked a mocskos hatalmad??? Tudod te is hogy gyülölnek az emberek, nem tudsz mindenkit megfélemliteni te korcs törpe..
Aki Én
@ómió: neked egy mondatod nincs efftárs nélkül, te beidegződött komcsiszopó bolsevista féreg.
Hiányzik a munkásőr zubbony, mi, te balfasz agyhalott?
gina
@Shikari: Igaz te szerencsétlen proli kocsmatöltelék, német magyar vagyok, nem egy olyan mocskos fajta mint a tiéd és a jó anyád a sarki aki egy ilyen nyomorék buzit megszült ,,te emberei maradék, nem is értem ha ennyire imádod a fidesz szemeteid miérz itt irogatsz ??? a Demokrata a te oldalad , de ahhoz is alkesz , proli vagy,agyi nyomorék, itt izgulsz a szövegedre te kis melegecske,,
gina
@Shikari: Román bocskoros vedd ki a gatyádból a kezed, erre izgulsz minden nap OV jó zsiros segge tetszik te buzi román proli
gina
@Shikari: A fajta az te vagy proli román, hahahahhahah ismerjük nagyon barna vagy a szádból is csak lósz@r folyik,, itt izgulsz a saját bunkó dumádra ??te szerencsétlen bocskoros hahahahhahah
gina
@Shikari: Hahaha a tanulatlanról vitatkozhatunk,, aki OV nak hisz meg a bandájának, az mind 1 Bites barom mint te is,,, szekta senki
ómió
@gina: Mocsokbolsi emberi árnyékot keresel, fosvagina efftársnő!? Ha majd előbújtál a Böszmeánuszból kukkants tükörbe: ott megláthatod! De@Shikari: rólad itt készített jellemzései is hűen tükrözik tetvesbolsi aljasságodat! Azt a gerinctelen szarkupacot!
ómió
@balos: Már az unokád is aberrált, mint a nagypapija? Abból a szopikázó fajtából? "Családkonform" módon? Verőlegény efftársadat leszoptad már ma? Ne, hogy nélkülöztesd!
ómió
@Aki Én: Már megint rád tört a tetves bolsiságod, az a komcsiszopó bolsevik munkásőr féreg mivoltod másrahazudási szindrómája ott az elmeosztályon, bolsiék fajkreténje!? Elfogyott az ápolóid szedálószere, vagy rád már az se hat!?
Aki Én
@ómió: neked egy mondatod nincs efftárs nélkül, te beidegződött komcsiszopó bolsevista féreg.
Hiányzik a munkásőr zubbony, mi, te balfasz agyhalott?
balos
@szópó-ómió: Nem is értem,hogy miért a családod foglakozásával jössz ide kérkedni!Nem tudom,hogy pénzért vagytok nemzethyturulos felszopók vagy a család labanc elkötelezettsége miatt,de jó lenne,ha olykor kiemelnéd a fejed a turulfattyúk seggéből,mert 2022 van!
gina
@ómió: Hahahha fogatlan prolii, a stilusod magáért beszél, leestél a cigányszekérröl és itt károgsz te szerencsétlen primitiv barom
ómió
@Aki Én: Még mindig nem csillapodott a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómájának rohama rajtad, komcsiszopó bolsevista munkásőr féreg!? De, akkor, legalább szedáltasd magadat!
ómió
@balos: Leszoptad már ma verőlegény efftársadat, bolsiék faszszopója!? Mire vársz? Böszmei parancsra?
ómió
@gina:Bújj elő a Böszmeánuszból, fosvagina efftársnő, mert a további oxigénhiánytól csak még idiótább leszel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.