A magyarok odaadása a szabadságért, a szuverenitásért nem újkeletű, ahogyan történelmünket végigkísérte az ezért való küzdelem, úgy jelent ez meg 1956 októberében is – közölte a KDNP frakcióvezetője október 23-a alkalmából vasárnap az MTI-vel. Simicskó István közleményében úgy fogalmazott: ezt a harcot azóta is megvívjuk, „igaz, mindig más irányból jönnek a magyar érdekekkel ellentétes elvárások, beavatkozások.” A XX. század közepén a szovjet tankok és a magyar kommunisták ellenében kellett összefogni, ma pedig „a ránk erőltetett brüsszeli szankciókkal akarják fenyegetni a magyar családokat, a magyarság jövőjét” – írta. Hozzátette: ahogyan megannyiszor az elmúlt ezer esztendőben, úgy „most sem hagyhatjuk, hogy mások mondják meg, mi történjen hazánkkal!”Hangsúlyozta: „békeszerető nép vagyunk, így most is mindent meg kell tennünk, hogy mielőbb megkezdődjenek az orosz-ukrán béketárgyalások.

Forrás: 168.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
kdmp netán a jogrendszer lezüllesztésére tettetek annó esküt? mert BRÜSSZELBŐL AZT DIJJAZZÁK a szankciókkal 26 be tud illeszkedni egy orbán aki a tutit magáról képzeli? pökhendi, nagyképű, ezért ágál ? helyében lapitanák . Most meg térdepel a pénzért a lépcső alján a szétugrasztós stilusával? egyedüliként bomlaszt mint itthon is. egy CENTET se neki !!!
Nessy
Azért a kettő közt van egy hangyafülnyi különbség, drága Simicskó István!
kereső
Most meg az orosz tankok ellen kéne harcolni, nem "brüsszel ellen"- Brüsszel egy város. A szankciókat nem Brüsszel szavazta meg, hanem a 27 tagállam kormányfői tanácsa, azaz a 27 tagállam kormányai. Benne a magyar kormánnyal- orbán viktorral. Milyen kormányerő a kdnp, hogy ezt sem tudja?Támadja a magyar kormányt, amelynek tagja?Persze lehetséges, hiszen a kormány saját magát támadja, a bombázós plakátokkal- vagy csak orbánt? Skrizofén egy állapot-
amortizáltok
@KisTehen: boci ha nem érted akkor ne irj ide marhaságot orbán itthon is ott is bomlaszt csak ti vakon mindent bevesztek hát nyeljétek le, 4 rétegű a gyomrotok böfögd fel és nyeld újra le . vagy olvasási szöveg értési gondotok van?
Qqberci
Mostan szeressük, ha a ruszki tankok jönnek teljes GÁZZAL...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.