Budapest legnagyobb körét formálnák meg a tanárok melletti tüntetés szervezői, szó szerint: egy akkora élőláncot terveznek, ami a Margit hídtól a Petőfi hídig tartana a pesti és a budai oldalon is.

Gigantikus élőláncot terveznek október 27-re: Budapest legnagyobb körét akarják létrehozni

Fotó: Facebook

Nem kispályáznak a tanárokért tüntető diákok: egy hatalmas, a Nagykörúton és a budai oldalon körbeérő élőláncot terveznek október 27-re. Az Élőlánc a Pedadógusokért néven futó demonstráció célja az, hogy a teljes belvároson átérjen az élőlánc – írja a hvg.hu.

Gigantikus élőláncot terveznek október 27-re: Budapest legnagyobb körét akarják létrehozni

A terv szerint a pesti oldalon a Nagykörúton menne végig a lánc, a Petőfi hídon érne át Budára, ahol az Irinyi utcán, a Fehérvári úton, a Villányi utcán és az Alkotás utcán át érné el a Krisztina körutat, onnan a Margit körúton érné el a Margit hidat. A tüntetés időpontja október 27-e, reggel 7:45 és 8:45 között.

Címlapkép: Facebook

Forrás: hvg.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
És a kör közepén a legefftársibb, legkreténebb lesz!?
verőce21
@Aki Én: "Ez a komplett oktatási rendszer kritikája."...? - De főleg, hogy napidíjat kapnak a tüntetésekért!
Feri, előtted megint nyitva felejtették a tébolyda ajtaját...!
Németh István
@Aki Én: Minden családra 181 ezer forintos un. rezsitámogatás jut! Az üzemanyag ár stop, a részleges ÁFA korlátozás - gondolom ez természetes, miként az adózási csökkentések a szociális adottságok növelése, stb. is! Miről beszélsz? @m73: a kommunista lop, csal hazudik és örökösen lázít ezek a te és a hozzád hasonlók, a haverjaid > a gyurcsány a véreskezű terrorista és dobrev unoka a gyilkos ivadék > ez kell nektek!?
Fogadjunk, hogy nem tudod mivel foglalkozik a fletó és a szajhája?! Fogadjunk, hogy fingod sincs milyen jövedelmük van és miből?? Persze a lehet, hogy a kormány sem tudja, meg az NAV se?! De még arra is van pénzük, hogy a lefizessék a tanároknak nevezett élősködő geciket! meg a nagyon hülye iskolásokat!
Különben 1956 szerinted is ellenforradalom volt!??? Vagy esetleg a mostani dobrev-gyurcsány igyekezet kelt ellenforradalmat az elveszett mundér visszaszerzésére??? Mi, hogy mondjátok?? nem hallom!!! Ja persze, mert ti a szovjet hatalom visszaállítását akarjátok, a fekete autós, ávós, rendszert >> a padlás lepakoló nagy imre módit?? > Az anyátok apátok szar tróger besúgó volt, moslék 3/3 vagy 3/3 -as ezt akarjátok visszahozni! aljadékok!!!
Németh István
@csak úgy...: @m73: Az élő lánc teszi lehetővé, hogy konkrét felvételek készüljenek a résztvevőkről! Ezt követi folyamatában az elszámolás > az un. "fáradtság díj" garantáltan pihenhetnek a tanárok, mert állásukból menesztve lesznek, aztán a részt vevő diákok és a szüleik akik bizony az apró villa kertjében lesznek foglalkoztatva teljes ellátás mellett!
Ti fos agyúak, mocskos ávós és besúgó utódok > @m73: @csak úgy...: nektek az orosz rulett jár kedvezményes alapon!
Németh István
Sajnos ezek a szarkeverő egyedek nem számolnak az előadódható anarchia, zűrzavar beállásával és a következményeivel! Ugyan is a jelenlegi kormány maximálisan ura a nemzetközi és ezen belül természetesen a magyar gazdaságra ható politikai és gazdasági helyzetnek! Ennek a rendnek a felbomlása, megzavarása ellátásbeli és mindenféle instabilitási helyzetet >> adott esetben a migránsok magyarországi elözönlését és akár polgárháborús helyzetet is előidézhet! Úgy gondolom, hogy ez a dobrev-gyurcsány-féle erőszakos és nagyon időszerűtlen hatalom-mániás hazaáruló igyekezet a nemzetgazdaságunknak csak kárt okozhat >> Ezért ezeket a fő hangadókat azonnal a nemzet polgárainak izgatása címén és az ellenforradalmi jellegű megmozdulásaik erőltetése okán ki kell vonni a forgalomból! Ez a nemzet a hangulat megnyugvásához vezet!
A pdsz és mindennemű kommunista gyökerű - nyuszet, stb. és kapcsolatíságú szervezetet, mint reakciós nemzetnyugalmát zavaró tényezőket azonnal fel kell számolni!
Ez a demokratikus állóképesség alfája és omegája! Ezt a kormánynak meg kell tenni még akkor is ha az Eu. vezetése elkezdene rikácsolni! Különben az EU. vezetése rikácsoljon a korrupciós központjukban!
Németh István
ÉS nem utolsó sorban!!! a dobrev-gyurcsány és persze a mögöttük álló usa és Eu. vezetés az aljas usa nagykövet bedobása mellett azon nyüzsög, hogy EURÓPA közepén egy instabil helyzetet alakítson ki! Ezzel biztosítva az orosz front felé való nyitás lehetőségét a Kárpátaljai területen keresztül! A nató támaszpont magyarországi felfuttatása régi óhaj! Nem elhanyagolha-tó, hogy a TISZTESSÉGES ÚTON járó és az EU aljas igyekezeteit a maga módján ügyesen lekezelő kormány ÚTBAN VAN a globalizációs elképzeléseknek! Még pontosabban az Eu. vezetése részéről gátat jelent az USA részére gyarmatnak kiárusítandó európai terv megvaló-sításában! ÉS ezt a józan gondolkozásúak látják, érzékelik DE SAJNOS A HÜLYÉK NEM!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.