Fogjunk meg minden fillért! Most a lét a tét!

A magas infláció, az elszabadult árak és energiaköltségek feladták a leckét a cégeknek. Lázasan kutatják, hol, min spórolhatnak még, hol foghatják meg a nagy és kis pénzeket. A cég fennmaradása a tét! A PP – BKIK Adó- és pénzgazdálkodás – 2022 című november 3-án megrendezendő konferenciáján az előadók rengeteg pénzspórolási technikával, javaslattal készülnek.

Adó- és pénzgazdálkodással válaszoljunk az elszálló árakra!

Az adórendszerünkben és a társasági formák váltásában is rengeteg spórolási lehetőség van. A munkatársaknak adott juttatásokban is számos könnyebb teherrel járó megoldás kínálkozik anélkül, hogy csökkennének a fizetések. Sőt! A megtartásukhoz még több fizetést kell előteremteni. A külföldben gondolkodást se hagyjuk számításon kívül, ha olcsóbb működést eredményez! Rengeteg jobbnál jobb gyakorlat bukkant fel az energiafogyasztás csökkentésére a háztartási praktikáktól kezdve az energiatakarékos beruházásokig és a saját energia termeléséig.

Olcsó pénzforrásokat is találunk a hatékonyabb működésre és az energiaváltásra. Most indult például egy új finanszírozási program a feldolgozóipari kkv-k részére.

Sok hasznos tanáccsal és információval készülnek az Adó- és pénzgazdálkodás című PP – BKIK konferencia előadói azért, hogy a cégeknél több pénz maradjon a kasszában a költségek fedezésére. Várjuk november 3-án a kkv-döntéshozókat. A konferencia budapesti helyszínén résztvevőknek grátisz networking program, a távolról videón bekapcsolódóknak 7 napig visszanézési lehetőség.

Részletes információ és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/ konferenciakozpont/ado-es- penzgazdalkodas-2022/

Forrás: ppkonferencia.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.