Tarlós István, Budapest korábbi főpolgármestere volt a Hír TV hétfő esti műsorának vendége.

A fideszes tévében Tarlóst az őt leváltó Karácsony Gergely eddigi tevékenységéről kérdezték. 

Mióta a főpolgármester úr visszalépett az ellenzéki miniszterelnök-jelöltségtől, azóta értelmezhetetlen a mozgása, ugyanis sokkal többet foglalkozik olyan ügyekkel, amik nem a főváros hatáskörébe tartoznak, és ő tulajdonképpen ezekben az ügyekben inkompetens

- összegezte utódja munkáját Tarlós.

A volt főpolgármester szerint „azt nem lehet csinálni, hogy útszéli módon gyalázom a kormányt, támadom, le akarom váltani, mindennek elmondom, másnap pedig odasompolygok, barátkozást ajánlok, együttműködést ajánlok, és tartom a kezem, hogy adjatok egy kis pénzt.”

Úgy véli, a jelenlegi városvezetés gyakorlatilag ellehetetlenítette a tényleges együttműködést,

„ilyen stílusban nem lehet tárgyalni, így nem lehet viselkedni”.

Tarlós Istvánnak gyanús, hogy a jelenlegi városvezetés azt mondja 164 milliárd forintos kormányzati elvonást emleget, holott korábban volt tartalékban 200 milliárd forint. Azt is megjegyezte, a jelenlegi vezetéstől pontos és helyes számokat a főváros pénzügyi helyzetéről az elmúlt három évben nemigen hallott. 

A volt főpolgármesternek a tüntetésekről is megvan a maga véleménye. Tarlós István nem tagadja, hogy a pedagógusok keveset keresnek, ám szerinte az érem másik oldala az, hogy itt egyes szakszervezetek, és ezek az ellenzéki politikai pártok egyszerűen fölültek erre a hullámra ami – ellentétben a pedagógusok hozzáállásával – kifejezetten egy ellenséges és politikai típusú kísérlet.

Forrás: Youtube

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jani
Nem lehet Brüsszelt gyalázni, és aztán tartani a markomat
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
Vén fasz minek hörög az utódjára a barom. Felmondta azt amit a kormány csinál Brüsszellel. Ő meg beült a puhos mellé tanácsadónak jó pénzért.
Lendkerék
Ez az embernek látszó robot most pont azt csinálta, mint szépséges kormányunk tegnap, amikor aláírta, hogy kizárólag Oroszország felelős az energia- és gazdasági válságért: felköpött és szépen aláállt.
ómió
Pedig ez Mutyigeri efftárs kedvenc fogása!
Pálinkás Pál
te pitykó...gyengeelméjű barátom...az nem lehet hogy GYALÁZOM BRÜSSZELT, utána tartom a markom, vagy szerinted az más?
telegdilaci
@Jani:Kedves Tarlós Úr értem én amit mond viszont a kormánynak akinek most a szekerét tolja hasonlóan jár el az EU-val gyalázzák de térden állva könyörgünk a Pénzükért,én nem védem Karácsonyt viszont a kormány elvette a települések bevételeit,amiből működtetni kellene a telepűléseiket,a semmiből nem lehet,gondolom ezt ön is nagyon jól tudja csak hát a Hűség az mást mond mint amit gondol!
Horizont
Tarlós István volt főpolgármester havi egymillió forintért vezeti a Széchenyi István Egyetemért Alapítvány felügyelőbizottságát. Hajrá Pityuli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.