Az ivóvízellátásról, a baloldal külföldi támogatásáról és a szankciókról is szó volt az azonnali kérdések órájában hétfőn este a parlamentben. A külföldről finanszírozott baloldal választási kudarcát egy Csukás István-idézettel indokolta: "mi vagyunk a zsoldosok, kezünk sose dolgozott".

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Még szerencse, hogy legalább a ,,baloldalt" az USA finanszírozza.
A fidesz ezermilliárdos propagandagépezetét mi, magyar adófizetők.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Még szerencse, hogy legalább a ,,baloldalt" az USA finanszírozza.
A fidesz ezermilliárdos propagandagépezetét mi, magyar adófizetők.
szaboria1
Balázska jól mondja kezünk sosem dolgozott. Én csak egy órára betenném őket egy gyárba ahol szalag viszi az elkészítésre váró műveletet aminek megvan mennyi idő alatt kell elvégezni. Tuti a gépsor azonnal leis állna.
Havanagi
Ezeknek a szájkarate munka.Mert életünkbn eddig még csak ezt csinálták,fogalomzavarban vannak,ezért is nagyon kellenek a pedagógusok,hogy tisztábban lássák a fogalmakat.A munka az,amikor keményen kidolgozod magad mentálisan és fizikálisan,a fizetésed,amit ezért kapsz csak a rezsire elég,eszed a zsiros kenyeret,nem lazacot és kaviárt,másnap törődötten ébredsz,de menni kell minden nap,hogy még emberhez méltóan el tudd tartani a családot,ha nem tudod fizetni a kölcsönt el ne vigyék Sadl és Volner féle volt társaid a fejed fölül a lakást,stb.Tudod te "áldott" keresztény ez pld MUNKA.
balos
@hat-ökör: Tudod biztos igazad van!Viszont a fideSSes lopásról ha nyílatkoznál pettyet?Ha nem akkor nem vagy különb a gecit támogatóknál!Persze ez sem lehet opció,miután a lölönél vagy állásban,mint felszopó!
balos
@Galway: Fejlődőtt!Kultúrrha lett belőle!Köpni való!
kereső
Jé. Egy NER csicska igazat mondott! Sose dolgoztak- csak parazitaként élősködtek/élősködnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.