Tóta W. Árpád most Facebook-oldalán foglalt állást Pankotai Lili ügyében, és ezzel kapcsolatban nem született ennél erősebb állásfoglalás.

Másznak elő a bibliás hülyep.csák, mindennemű rezsimku.vák – Erős állásfoglalás érkezett Tóta W. Árpádtól

A publicista szerint egymást félrelökdösve másznak elő a görbe botos, savanyú bácsik, a bibliás hülyepicsák, szekrénybohócok és mindennemű rezsimkurvák szörnyülködni, mert egy tüntető lány káromkodott. 

Tóta szerint van ebben célzat és aljas szándék is: erről legyen szó, ne az elmúlt évek legnagyobb tüntetéséről, és annak okairól.

Ez a direktíva, és a mandineres analfabéta, a hírtévés bérmajom meg a többi lefetyelve teszi a dolgát, ezért fizetik.

- jegyezte meg, és szerinte mindnek megvan a saját magyarázata arra, hogy miért nem szabad Pankotai Lilinek ugyanazt, ami a sajátjaiktól tapsot, lájkot és lovagkeresztet ér.

Például mert lány. És hogy nézne ki, hogy a nőknek ugyanazt szabad, ami a férfiaknak? Mi ez, valami egyenjogúság? Vagy mert Pintér Sándort elküldeni a vérhabba, az nagyobb szentségtörés, mint a római pápát. Az aljnövényzetben persze ilyen fejtegetésre nem telik, a mérges gombák csak dühösen rázzák a nyúlszőr kalapjukat.

- tette hozzá.

De van bennük valós érzelem is, mégpedig a nőgyűlölet mellett a félelem. A felismerés, hogy a trágár szöveg nagyon is helyénvaló. Hogy a panaszokat elmondták már elegen és hosszan udvariasan, eredménytelenül.

Hogy teljesen jogos ötvenezer ember előtt a büdös picsába küldeni Hoffmann Rózsától Balog Zoltánon át Pintérig és Orbánig azokat, akik ezt tették. Hogy még kér a nép, de már nem szép szóval. És ők, a szörnyülködő, bibliás hülyepicsák, savanyú faszok és rezsimkurvák társtettesek, mentő körülmény nélkül.

- jegyzi meg, ugyanis szerinte tudják, hogy azok a fiatalok ott a téren, és a többiek, akik ma nézték vissza szünetben egymás telefonján, ezzel a szöveggel tökéletesen azonosulnak, őket, a szolgákat pedig már nem is akarják meghallgatni. Csak azt akarják, hogy húzzanak az orosz hadihajó után, a faszba.

És mélyen belül sajog a sejtés, hogy tényleg ott a helyük.

- zárta sorait, és a publicista kitért arra is, hogy akit érdekel az bővebben a heti HVG-ben is elolvashatja, de ott lesz szó az istenről is többek között.

Szerinte lehet szörnyülködni tovább, ha valakinek az a hobbija. Akinek nem, az ne olvassa el, és aztán ne hápogjon neki, mert nem kötelező.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Ezeket direkt arra képezik, hogy pl. az Észbontók c. műsorban lehessen rajtuk röhögni.
Ez a liberális oktatási szint...!

Meg a kis f@szom. Mondaná Lilike...!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sunoge
Sok álszent hazug barom, szembejött velük az igazság egy diáklány szájából és 6db trágár szó miatt terelnek. Igazán szánalmasak és hitványak.
fergeteg
Ez minősít beneteket ! Mindannyotokat.
Lehet tavasz és tél de ezzel stílussal soha nem nyertek választást.
Nessy
@fergeteg: Tudjuk! Bayer Zsolt az etalon jobboldalon! Olyan jobboldali keresztény, fidesz által védett stílusa van!
fergeteg
@Nessy: Már írtam pár napja,hogy nem birom Bayer stílusát.
Egy publicista normálisan beszélhetne.
Nessy
@fergeteg: ezt a stílust értik a hívek, ezzel lehetett választást nyerni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.