Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumának végzős diákja Pankotai Lili is felszólalt az október 23-ai budapesti szolidaritási tüntetésen. A pécsi diáklány slammelése nagy tapsot kapott, ugyanakkor a kormányközeli média erősen kritizálta a káromkodások miatt. Iskolája elhatárolódott tőle, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. Most Vona Gábor is elmondta a véleményét a "káromkodó gimnazista lányról".

Vona Gábor is elmondta a véleményét Pankotai Liliről, akitől elhatárolódott saját gimnáziuma
Fotó: Vona Gábor, a Jobbik elnöke sajtótájékoztatót tart a párt választási eredményváró rendezvényén a budapesti Aquincum Hotelben 2018. április 8-án. Vona Gábor lemond elnöki tisztségéről. MTI/Kovács Tamás

Vona szerint egy oktatásról szóló tüntetésen, a jövő letéteményeseként megszólaló diák szájából nagyon nem volt helyénvaló. Mint írja, "ez nem prűdség vagy ájtatosság, egyszerűen stílustalannak és erőltetettnek érezte".

Ráadásul funkciótlan is lett, mert elvitte a tüntetés fókuszát. A lányt két embertől óvnám: az egyik most a médiában meg akarja majd semmisíteni, a másik meg a pajzsán szeretné körbehordozni. Jól figyeljen mindkettőre, mert közös bennük, hogy csak kihasználják, amíg lehet!

Úgy véli, mindkettő politikai abúzust hajt végre.

A NER felháborodása borzasztóan képmutató. A káromkodás és a másik erkölcsi megsemmisítése nekik is a fő eszköztáruk része. A sajátjaik alpáriságát ugyanolyan örömmel tapsikolják, mint ahogy most az ellenzék nagy része védi a védhetetlent

- tette hozzá. Vona szerint az ellenzéki oldal  “csak azért is jól tette” álláspontja szintén borzalmas.

Ha ezt egy Fidesz tüntetésen mondta volna egy diáklány, most nemzetközi petíciót indítanának a közbeszéd tisztaságának megvédéséért, a hétfői parlamenti ülésen pedig szopóálarcot tennének tiltakozásul a miniszterelnök asztalára

- fogalmazott.

Hozzátette:

Vannak, akik meg azt mondják, ez slam poetry, meg a többi beszéd unalmas volt, ez legalább felrázta a tömeget. Nos, ők ezzel azt is képviselik, hogy az ott levő közel százezres tömeg egy, a jövő problémái és az oktatás nehézségei iránt érdektelen horda, amelyik unatkozik, ha szimpla beszédeket kell hallania. Őket szórakoztatni kell, és nekik “már csak a bizarrtól áll fel.” Tényleg ezek lennénk?

Vona szerint a "nagy törzsi anyázásban halkan jegyezzük már meg: október 23-a volt, a nemzeti ünnepünk. Ismét sikerült megemlékezni".

Forrás: Facebook

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
fideszes csicska Gabika, te miért szerepelsz még mindíg a közéletben, akit a fidesz kilóra megvett mint egy hízott libát, tokostól, talyustól' ?! Van még bőr a pofádon?! A rinocérosz segge baba piskóta a cinikus pofátlanságodhoz képest, mocskos szarházi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nu divide
@ómió: Ne félts engem, bebaszva is több eszem van, mint neked - te lumpenproli!
Pálinkás Pál
@fergeteg: mit háborogsz büdös román?...
ómió
@nu divide: Lumpenprolit láttál tükörbe nézve és kapásból a másikra hazudod, bolsiék fajkreténje!? Ezzel a "több eszeddel" ennyire futja!? Az elmebeteg tetvesbolsi fajtádnál ezzel meg a nicknevek változtatgatásával lehet a Lenin Rendre hajtani?
Aki Én
@Málna: Csórikám, mennyire nem értitek mi miért történik.
A választási csalások meg ismertek. Ne tettesd magad hülyébbnek, épp elég a valóság.
fergeteg
@Pálinkás Pál:Küldenék neked is "Trianon" könyvet.
Pálinkás Pál
@fergeteg: azt minek, múltba révedező büdös majom?...trianon előtt nem magyar volt, hanem osztrák, a monarchia révén...gyengeelméjű nemzethy agyhalottak, elfelejtitek ,Magyarország utoljára Mátyás alatt létezett...azóta mindig provincia, gyarmat volt, akkor mit pofáztok ti trianonról, a sógoroktól vették el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.