A tanárokért tüntető diákok és más szimpítizánsok soha nem látott élőláncot hoztak létre Budapesten.

Itt vannak a nagy csütörtök reggeli demonstráció képei

Fotó: Propeller/Szabó Ákos

Az élőlánc Pesten a Nagykörút vonalát követte, a kör másik szelete Budán a BAH-írt.

Munkatársunk a várost járta reggel és az alábbi fotókat küldte:

Itt vannak a nagy csütörtök reggeli demonstráció képei

Itt vannak a nagy csütörtök reggeli demonstráció képei

Itt vannak a nagy csütörtök reggeli demonstráció képei

Itt vannak a nagy csütörtök reggeli demonstráció képei

Fotók: Propeller/Szabó Ákos

Forrás: Propeller

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ESCOBAR
@namihami: Értem! Egy gond van: összekeveredtek a szerepek! Ami már érezhető: szülő azt hiszi, ő szarja a syllabus-t! Betelefonál, kioktatja a gyógypedagógust, hogy az ő kis gyermekének inkább az kéne, meg úgy kéne... Hogy ez most ennek a mizériának a hozadéka, vagy sem... Korábban nem volt ilyen!
Családomban van bőven pedagógus! Közeli hozzátartozó is az! Mostanában a farok csóválja / csóválná a kutyát!
Úgyhogy én ammondó vagyok, hogy cipész maradjon a kaptafánál! Gyerek járjon rendesen iskolába, tanár is!!! Mert aztán, ha nem (úgy) sikerül például az érettségi, akkor a gyarló apuka nekimegy majd a tanárnőnek, hogy nem ezt ígértétek vazze!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
back in black
@Maccska: Térdelj le egy sarokba és gondolkodj el a a béna shit választott neveden. Érted, bármit választhattál volna (a végtelenbe és tovább), de te ezt a béna shit nevet választottad. Döbbenet !!!
namihami
@Maccska: Bizony! A buszokkal, közpénzen, a falu közmunkásainak kötelező felvezénylése nem az ellenzék stílusa és anyagi lehetősége.
A ""falvak népe"" a helyi fidesznacsalnyik (lásd még polgármester) ""gyengéd"" kérése, némi készpénz és a közmunka jövőbeli reménye valamint egy ingyenkirándulás fényében könnyebben mozgósítható a Békemenetre! Mert az a rengeteg falu- és egyéb busz biztosan nem egy hirtelen jött ingyenszerviz reményében talált fel a fővárosba. Ahogy a kilátásba igért, de nem osztott pénz hiányában polyák és erdélyi ""testvéreink"" is szépen elmaradoznak újabban.
ómió
Libuskák! Legalább a tanárt meg a bolsi aktivistát legyetek képesek megkülönböztetni!
justhpeter
@Maccska: @Philip Marlowe: @KisTehen: @ómió: Szomorúak lesztek amikor a Führeretek kapitulálni fog.
namihami
@Maccska: Legalább te (és ti--fajnyilas jobbosok) ne ócsároljátok a saját közegeteket. Nagyon nem szép tőled, hogy még te is képes vagy azt leírni, hogy az ""M1.Barom"". Pedig ezt nektek adja, nektek fizeti a Karmelita fura ura.
Persze, ha nézitek is, akkor jogos...
Az pedig, hogy van-e internet Sárdagasztón, az egy huszadrangú körülmény. A helyi polgármester és a tiszibácsi szava a szent. A marinénik és pistabácsik zöme bekapcsolni se tud egy gépet. Nekik 1950 óta a Kossuthra és az M1-re áll a kezük. A többi felejtős. Internetet általában legfeljebb a fiatalabb korosztály akar és tud használni.
És még annyi: Akkor mégis kiket, miket hozott az a rengeteg ingyenfuvar és éppen a Békemenet Szent Napján? Akkor, amikor a Szerencsejáték , MVM és hasonló, ""jószivű"" cégek pénzének a se..ére kell verni?
ESCOBAR
Jajjj, gyerekek! Anya, apa hol van ilyenkor? Dolgoznak??? Akkor jó!

Neketek meg az a dolgotok, hogy tanuljatok! Bent az iskolában!
back in black
@ómió: "Létfontosságú dolog innovatívan fejleszteni a vállalati szintû kontrollingot."
Galway
@ómió: Semmi efftássozás? Egyre gyengébb a taljesítményed! Meg fogsz bukni!
Aki Én
@Csaccska: Ott voltál? Én igen.
Olyan tömeg volt, amit ti békemenetelők míg éltek irigyelni fogtok.
És ez nem volt a legfelsőbb körökből szervezett, korlátlan közpénzből, több tucat buszból, külföldi drukkerekből, durván túlzó létszámról... szóló kamu.
Ez itt a kőkemény valóság.
Plusz eszméletlen dudaszó, de még a buszok, villamosok, sőt nem egy rendőrautó is dudált. Ők nem álltak ott, de mégis ott voltak.
Értem, hogy ez nektek feldolgozhatatlan, de attól pláne igaz.
Na, ez az igazi többség.
namihami
@ESCOBAR: 10.39: "" Neketek meg az a dolgotok, hogy tanuljatok! Bent az iskolában!""
Nem a ""hol""lal van a baj, hanem a ""mi""vel: Persze, tanulni kell. De a 21. század tananyaga és annak módszere és környezete nem a 19. század poroszos módszereire kell hogy épüljön. Az északi országok, dél-koreaiak, japánok, stb módszere 30 év alatt nagyobb fejlődést hozott, mint nálunk 200 év. (ebben persze benne van a szocializmus és a szoci kormányok bénázása is)
És most jön/NE egy olyan, nyíltan jobboldali vezetés, amelyiknek (nem alaptalan) félelme van a felvilágosult és korszerű oktatástól. Ezokból ""tankönyveket"" irat, történelmet és szereplőit formál át és egyre nyíltabban a DEszekularizáció felé tereli az országot. A már állam--egyház szétválasztásának eltörlése a (még) be nem vallott, de csinált cél. Mert a kishívő réteg inkább terelhető, mint a sorsát alakítani és irányítani szándékozó. Nem véletlen, hogy pont ez az iskolázott vagy iskolázódó réteg keresi kint a jövőjét.
A fidesziskolás pedig marad---Orbán földjein kapálni. Mert azt tudja---csak.
Németh István
Ezek a moslékok azért tüntetnek,hogy az usa felbujtói pénzből részesüljenek! Mikor fog kinyílni a mocskos csipátok!! Ezek nem a bérekért tüntetnek ezek a kommunista csőcseléknek akarnak hatalmi bázist teremteni a balhéikkal! Fingjuk nincs arról, hogy mit miért tesznek!!! A nyugat kifordult önmagából marx-engels - lenin ujjong örömében az újsütetű szobraik fel-állítása okán!
Nem veszitek észre, hogy egyszerűen hülyére vesznek benneteket!???
Nem veszitek észre, hogy az USA terjeszkedéséről van szó?? Nem veszitek észre, hogy aljas eszközökkel MOST MÁR középeurópát akarja arra kényszeríteni mint az ukránokat! csámpás agyú hülyék > a SZABADSÁG, a FÜGGETLENSÉG nem azt jelenti, hogy saját magunkat kiárusítjuk idegen hatalmaknak! Azok nyerészkednek rajtunk, mi meg nyomorgunk! Van eszetek egyáltalán! Nem veszitek észre, hogy az Eu. vezetés kiárusítja EURÓPÁT!? Nem veszitek észre, hogy USA gyarmatot csinál az Eu. nemzetekből!? Az oroszok példát mutatnak > mert nekik nem az ukránokkal van bajuk, hanem az ukránokon uralkodó, az USA bérencének a puccsista zelenszkíjnek harácsoló az orosz területeket kiárusítani - ma ukrán föderációnak nevezett polgárháborús USA uszítással! Tessék már végre megérteni 14 városban USA üzemek működnek alapvetően vegyi népirtásra felkészült aljas szülemények által, a termő földeket az éléskamra földjét felvásárolják, hogy ezzel is kizsákmányolni tudják a népeket a lakosságot! A nátó bevonulását akarják kikényszeríteni az orosz földet, kincseit, a vásárlóerőt megszerezni >> magyarul a hatalmukat kiterjeszteni!
HA nem követeljük meg és nem tudjuk elérni, hogy az USA azonnal kivonuljon EURÓPÁBÓL elvesztünk! A mai Eu. elnökség eddig is tönkretette a nemzetek anyagi létét, a nem EU. tag meglehetősen nagy lélekszámú országot az EU. közösség egyetértő jóváhagyása nélkül Euró, és dollármilliárdokkal támogatja amelynek kemény törlesztését az EURÓPAI POLGÁROK te én, mi fizetjük meg! Miből barmok amikor az infláció fokozódik!! A migránsokat ki fogja...
ómió
@justhpeter: És nem túl keserű az efftársi erről ábrándozás?!
ómió
@Galway: Így letör téged, ha nem látod magadat megszólítottnak!? Fel a fejjel, efftárs! Vagy kifogytál a hazudoznivalóból?
ómió
@back in black: Akkor, uccu neki! Húzzál bele!
kormanyos63
@Németh István: Németh elvtárs, nem semmi volt amit ideokádtál!
Te tényleg el is hiszed ezt a sok hülyeséget, és baromságot amit most
Idefostál???
Az egyik legnagyobb moslék, és aljadék éppen te vagy Németh elvtárs és nem a jogaikért, és a bérmelésükért tüntető tanárok, és a mellettük kiálló diákok!
Te egy mocskos hitvány agyhalott fidesztálib vagy, akinek a helye a szemétdombon van a Fidesszel és orbánnal együtt!
A hozzád hasonló trógerek miatt tart itt az ország, de ti még tapsoltok is hozzá, és éltetitek a csuti pszichopata lótolvaj törpepatkányt, és a rezsimjét!
Én tiszta szívből megvetlek benneteket, és hányok tőletek!
Hajrá pedagógusok, vesszen a KLIK, vesszen a Fidesz, és vesszen orbán!
kormanyos63
@kormanyos63: Ja, és még egy dolog, Németh elvtárs te milyen szabadságról, és függetlenségről ugatsz??
Az Orbán rezsim kiárusította, és eladta Magyarországot a kínaiaknak, és az Oroszoknak!!
Ezt Németh elvtárs mindenhol hazaárulásnak nevezik!!
justhpeter
@ómió: Az Uniónak már megadta magát, a következő a gazdasági ellehetetlenülése lesz. Aztán szidhatja Vargát meg Matolcsyt.
ESCOBAR
@namihami: Értem! Egy gond van: összekeveredtek a szerepek! Ami már érezhető: szülő azt hiszi, ő szarja a syllabus-t! Betelefonál, kioktatja a gyógypedagógust, hogy az ő kis gyermekének inkább az kéne, meg úgy kéne... Hogy ez most ennek a mizériának a hozadéka, vagy sem... Korábban nem volt ilyen!
Családomban van bőven pedagógus! Közeli hozzátartozó is az! Mostanában a farok csóválja / csóválná a kutyát!
Úgyhogy én ammondó vagyok, hogy cipész maradjon a kaptafánál! Gyerek járjon rendesen iskolába, tanár is!!! Mert aztán, ha nem (úgy) sikerül például az érettségi, akkor a gyarló apuka nekimegy majd a tanárnőnek, hogy nem ezt ígértétek vazze!
ómió
@justhpeter: Attól "adta meg magát", hogy megállapodott vele? Hűha!!! Most csak arra vár, hogy uniós efftársék ezt - ahogy a szokásuk - ne tartsák be! Mint a lengyeleknél! Akkor mehetnek a "tanár" efftársaitok Brüsszelig pedofilkodni!
justhpeter
@ómió: Attól, hogy már nix ugri.bugri, minden feltételt elfogadött. Scholz meg elküldte a vétójával együtt a térerőhiányba.
gina
@ómió: Te elmebeteg proli mit ugatsz, OV seggen csúszik a zsiros cigus a Brüsszeli pénzért, akkora barom vagy semmit nem értesz, aki pedofil és meleg az a te hires fidesz szemeteid hahahahhah tudod jobb lenne ha hallgatnál ilyen gyengeelméjü mint te ,minek irogat???
ómió
@justhpeter: Ha minden feltételt elfogadott volna, itt azóta már kommunizmus lenne! Scholz efftárs meg összeragadhat Kim efftársával! Úgy talán majd nem fázik!
ómió
@gina: Hazudozz, aljaskodj, amit akarsz, szarkupac efftársnő! Aztán irány neked rögvest vissza a Böszmeánuszba! Ott van a te igazi efftársi miliőd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.