A csütörtöki élőlánc után Karácsony Gergely közösségi oldalán üzent.

Kocsis Máté durván kiakadt Karácsony Gergelyre, politikai pedofíliával vádolja
Fotó: Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Blokád című film díszbemutatójára érkezik a Toldy Ferenc Gimnázium előtt Budapesten 2022. október 18-án. A film az 1990-es taxisblokád idején játszódik, központi alakja Antall József, a rendszerváltás utáni első, szabadon választott miniszterelnök. MTI/Koszticsák Szilárd

Az oktatás közös ügyünk. A gyerekek mindannyiunk közös gyerekei, a tanáraink a mi tanáraink, és mi nem adjuk a jövőnket! Legyen szabad az ország, legyen szabad az oktatás

- fogalmazott bejegyzésében.

Erre reagált Kocsis Máté az alábbi gondolatsorral.

Karácsony politikai pedofíliája: “A gyerekek mindannyiunk közös gyerekei”Gergely! Az én gyerekeim kicsit sem a tieid. Rohadtul tartsd magad távol tőlük!

Forrás: 24.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Matyi te csak ne háborogjál, nem vagy te tenger. A doktorminiszterelnökúr megmondta, hogy a gyermek a mi felfogásunk szerint közjószág.
Hogy mit is értett pontosan "mi" alatt, azt vele kell megvitatni. Lehet hogy közkincsre utalt, de akkor miért nem azt mondta?
Matyinak így se, úgy se lesz igaza.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Alfa
kocsis máté mondja...a keresztény fidesz-ner szekta a narkós-pedofil...ami többszörösen bizonyítást nyert a fidesz-ner szekta tagokról ...de "keresztények" ...fasiszta-náci korrupt gecik a gurujukkal egyetemben
Toller Béla
Kocsisnak fogalma nincs a pedofíliáról ! Vagy nagyon takargatja a szennyest ! Ez a kisnyilas genya hogyan merészel belekötni Karácsony egy semleges üzenetébe ? Nem osztottak neki lapot, mikor veszi már észre ? Nyaljon tovább, de csendben !
balos
@sgl: Ezek a szemét családi "barátos" fideSSes gecik térdeltették a gyerekeinket a hóra!Egyenlőre!Miközben a saját pereputtyúkat az adónkból ellopott pénzünkön külföldön taníttatják!Félek,hogy a hó után még arra is vetemednek,ha nem rájuk adják a voksot jön a gulag!
ómió
Aberróék meg "kirekesztve"?! Pedig, hűűű, de "tanítanának"!
vitriol
kocsisnak az utóbbi időben irgalmatlanul nagy pofája lett, azt hiszi, hogy a nyóckeri disznóságaira már soha nem derül fény, mert ezt a választást a fidesz nyerte. De semmi nem merülhet feledésbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.