Az ember már nagyon régóta igyekszik tartósítani az élelmiszereket. Régebbi időkben, amikor csak lehetett friss ételeket ettek az emberek. Azonban már abban az időben is kérdés volt, hogy a tél beköszöntével mit fognak tudni enni. Valahogyan el kellett raktározni az élelmiszereket rosszabb időkre is. Természetesen akkoriban még nem voltak E-számok. A tartósítást például szárítással vagy aszalással oldották meg – de léteztek más megoldások is.

Forrás: szebbjovo.hu
Feltöltő: marquezvilaga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.