November 4-ig folytatja a tiltakozó sátrazását az MTVA óbudai székháza előtt, aznap délutánra pedig blokádot hirdetett, amire minél több embert vár.

Tovább folytatja az MTVA budai székháza előtti sátrazást Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, aki november 4. délutánra mindenkit az épülethez hív, hogy együtt vonják blokád alá a közmédia épületét – írja a Magyar Hang a politikus Facebook-posztja nyomán.

Hadházy blokád alá vonná a közmédia székházát, minél több emberre van szüksége ehhez

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Hadházy pénteken állította fel a sátrát az MTVA óbudai, Kunigunda útján álló székházával szemben (egy mobilvécét is rendelt magának), hogy ott tiltakozzon a közmédia fideszes leuralása ellen. Emellett minden este elmondja azokat a híreket, amik nem kerülnek bele az állami tévé adásaiba, ez a második napi felvétel:

A képviselő november 4-ig tervezi a sátrazást a helyszínen, aznap délutánra pedig mindenkit az épülethez hív, hogy együtt vonják blokád alá a székházat.

Hadházy a bejegyzésben megadta a székház pontos címét is (III. kerület, Kunigunda útja 65.), illetve leírta azt is, hogy tömegközlekedéssel hogyan lehet elérni a helyszínt (118-as busz: Kunigunda útja megálló; H5-ös HÉV: Kaszásdűlő megálló, aztán 10 perc séta a lakótelepen át; 1-es villamos: Bécsi út/Vörösvári út végállomástól negyedóra séta).

A cikk szerint a képviselő mostani akciójához az a múlt heti, börleszkbe illő jelenet szolgált, amikor Hadházy egy kétperces videót akart rögzíteni a székház előtt, de a biztonsági őrök a láttára szinte azonnal minden kaput bezártak, így kerítésen kívül maradt egy biztonsági őr, egy meghívott vendéget be sem akartak engedni egy ideig, de a pizzafutár is így járt.

A politikus a Magyar Hangnak az akciója második napján elmondta, régóta tiltakozik már az állami tévé kapcsán, és azt szeretné elérni, hogy tiltsák be a fizetett kormányzati hirdetéseket, valamint távozzon a jelnlegi elnök, Papp Dániel is, akit Hadházy "hírhamisító elnöknek" nevezett.

A november 4-ei megmozdulással azt szeretné elérni, hogy aznap délután legalább néhány órára blokád alá vonhassák az intézményt, ehhez lenne szükség minél több emberre, mert a képviselő úgy látja, minden nyomásgyakorlás attól függ, mennyien vesznek részt venne.

Forrás: hang.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
Bátor ember, azt meg kell hagyni. A mobil WC jó ötlet,csak nem látni a közelben.
Azontúl qurvanagy mázlija van, mert nincs szél, és az eső sem esik.
vacsi
Ez az alak egy jó bulinak tekinti a sátrazást. Bezzeg, ha munkából kellene megélnie, eltartania a családját, akkor nem érne rá baromságokkal foglalkozni. De úgy hallom, a képviselőségért igen jó pénzt kap!
ómió
Hullaházy efftárs újra kezdené a bolsi lumpencirkuszt?
Pálinkás Pál
a blokádnak mi értelme?...még ha azt mondaná hogy elfoglalja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.