Bencsik Gábor után mást Bencsik András is keményen beleállt a diáklányba.

Durva kijelentéseket tett Bencsik András, Pankotai Lili is célkeresztbe került: "Söpredék lepte el a pedagógusi pályát"
Fotó: Youtube

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumának végzős diákja Pankotai Lili is felszólalt az október 23-ai budapesti szolidaritási tüntetésen. A pécsi diáklány slammelése nagy tapsot kapott, ugyanakkor a kormányközeli média erősen kritizálta a káromkodások miatt. Iskolája elhatárolódott tőle, emiatt és a diáklány beszéde miatt a végletekig megosztó társadalmi vita alakult ki. Böszörményi István szobrászművész sem hagyta szó nélkül az esetet. 

Bencsik András a Hír TV Sajtóklub című műsorának volt a vendége, ahol azt mondta:

Ez egy betegségtünet.... tehát ez a kis csaj azt hiszi, hogy ő most valami nagyon nagy dolgot csinált

- jelentette ki a Demokrata főszerkesztője az október 23-ai tüntetés egyik legnagyobb visszhangot kiváltó beszédéről, majd kemény kritikát fogalmazott meg a slam poetryről.

A kormánypropagandista azt hangoztatta, nem szabad komolyan venni, hogy egy „butuska fruska” mit ad elő, ráadásul az „apjának két nagy pofont kéne adnia a lányának, hogy édes lányom, hát hülye vagy, hogy beszélhetsz így?!”

Ezt követően ismerőseivel folytatott beszélgetését idézte, majd levonta a konzekvenciát

söpredék lepte el a pedagógusi pályát, és megint csak tisztelet azon kivételeknek, akik lassan nem mernek megszólalni. Egy ilyen momentumos, nagypofájú nihilista, semmiházi társaság lepte el az iskolákat. Beleértve az egyházi iskolákat is

- fogalmazott.

Bencsik szerint nagyon nagy baj van Magyarországon az oktatásban, "ellepte a pedagógusi pályát, főleg a középiskolában egy olyan sötét társaság, amelyik kizárólag csak rombolni akar. Itt az ideje, hogy fölébredjünk."

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg.

Forrás: Népszava

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ezek a stúdióban, az ország szarja.
Ennyi...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ezek a stúdióban, az ország szarja.
Ennyi...
Baker
Hörög az elvtárs, csak mint szokott. Ócska bolsi, senkiházi NER csicska.
jesz
Nagy Blankát kilőték...már nem joghallgató, hanem cukrász Rómában
Pálinkás Pál
munkásőr, kommunista buzi bencsik,...kormányváltás után, végképp elintézni őket...
Nessy
Bencsik elvtárs valami vonalas suliba járhatott anno, ahol aztán jó elvtárs lett belőle! Megtanult biciklizni. Felfelé hajlong, lefelé tapos, gyorsan tud a megfelelő irányba fordulni!
levarosbukta
@jesz: Ez az ellenzék semmiből nem tanul! Csak tudnám kinek a fejéből pattant ki hogy ez a csajszi ilyen beszéddel kiálljon! Miből gondolta bárki is hogy ekkora magas labdát a fidesz nem fog lecsapni??
Apfelbaum
Ezek ám a bátor emberek, tini lányoknak pofáznak persze nem szemtől szemben,de azért az is egy hatalmas csoda ,hogy az ilyen Bencsik féle patkányok minden rendszerben tökéletesen tudnak beilleszkedni,volt ő már Kisz tag, kommunista házmester,szocialista párt funkciónárus most pedig ugye az aki...magyarul végig egy senki volt és úgy is fog megdögleni a felcsúti szélhámossal együtt..minél hamarabb annál jobb lesz nekik és nekünk is
csak úgy....
"És ez az "ellepés" vajon mikor történt baromarcú?
Jóformán nincs új tanár, ergó ez az a tanár sereg, aki 20-30 éve tanít.
Vajon mi lehet a bajuk, ha most megszólaltak? Nem túl nehéz feladvány még neked se, te ... (a pontozott részre mindenki odaképzelheti a maga jelzős szerkezetét)." (Truth Love/444)

uploads.disquscdn.com/images/85c2df402df1fc9241b294aa095392c941ea2a035d07ca9e66d620f5b60110e1.jpg
fergeteg
Ki kell takarítani az iskolákat ettől mocsok anarchista bandától.
Ha kell egyenként kell kiemelni őket az oktatásból. Most nem később.
A tüntető gyerekeket pedig "utólsó figyelmezetéssel" fenyíteni.
Pálinkás Pál
@fergeteg: majd meglátjuk kiskancsó!...nem lesz hová menekülnötök...
Yeromos
Sopredék lepte el a kormányzó pártot és környezetét.
rohács1926
Persze Pankotai Lili a csúnya beszédstílusban még csak tanítványa sem lehetne a bayer-bencsik köpenyegforgató exkomcsiknak.
Nessy
Bayer, Bencsik elvtársak nem tűrik még a gyenge konkurenciát sem! Ez a stílus a jobboldalon ma az etalon! Ezt értik!
Emmersson71
Bencsik munkásőr!

El kellene döntenetek, te szarjankó, hogy kik vannak kevesebben, a tüntetők vagy a "azon kivételek, akik lassan nem mernek megszólalni.".
Edebácsi
""Söpredék lepte el a pedagógusi pályát"
- és űzik el omnan a padagógusokat!
dr. prédikátor
BENCSIK TE FÉREG KÖPÖNYEGFORGATÓ MOCS OK E SEGGNYALÓ GYÖKÉR, POFA SULYBA ÉS NE UGASS!!!OK!!!
Giovanni Alba
@levarosbukta: ma, 09:33
Az meg sem fordult a fejedben, hogy ez a tüntetéssorozat nem párt(ok) által megszervezett megmozdulás?
Március 23-án volt egy verseny Pécsett, ahol ezt előadva Lili harmadik helyezett lett. Saját gondolatok, nem "adták a szájába" mit mondjon.
www.youtube.com/watch?v=8qcdXUQkAa8&t=32s
Olvasd el ott a hozzászólásokat is.
drrotf
Nincs igaza Bencsiknek a pedagógusokról kimondott véleményében, mert ez így nem igaz, s az általánosítás pedig soha nem fedi a valóságot, még akkor sem ha Bencsik elnézést kér azoktól akik szerinte nem tartoznak a söpredékhez.Az viszont igaz hogy ha egy nem túl jó eredménnyel végzett középiskolás felsőfokú végzettségre vágyott, és most is vágyik, akkor legbiztosabban a tanári, tanítói, tehát pedagógus szakra vették és veszik fel, mert itt t a legkevesebb továbbtanulásra jelentkező,itt lehetett a legkönnyebben felsőfokú végzettséget szerezni és ezért már itt szelektálódik a továbbtanulók minősége.A söpredék szó egyáltalán nem igaz, ha azért söpredék valaki mert kiáll a jogaiért, és nem hajlandó elfogadni mind azt a maszlagot amit ez a kormány minden problémás ügyben kifejt!Igen is hogy a tanárnak példát kell mutatni abban hogy az ember ne hagyja magát elnyomni, kizsákmányolni, és hogy érzéseit , gondolatait, ha már másképpen nem megy akkor tüntetéssel vagy polgári jogi engedetlenséggel fejezze ki, úgy ahogy egykoron a fideszesek, maga Orbán Viktor is tette a kerítés bontásnál.A felnőtt embernek ki kell állni az igazáért még akkor is ha abból azonnal nem származik haszna, nem derül ki az igazsága.A pedagógus erkölcsi és emberi érzések tekintetében fáklya a tanulói előtt, aki megvilágítja, rávezeti a fiatalokat a gondolkodásra, a helyes útra Ebből mutattak példát a tanárok az ideológiáját szennyes gatyaként váltogató Bencsik Andrásnak és hozzá hasonló társainak.Fontos dolog az alkalmazkodó képesség is, de egy jól megfontolt ember kitart az elgondolásai mellett még akkor is ha azok már kimentek a divatból!Az ilyen ember véleménye szégyen azokra akik hisznek valamiben, és álláspontjukat nem változtatják meg mert egy másik rendszer jött, aki jól megfizeti az olyan eszméiket elhagyókat mint Bencsik András is!A guruló forintok itt is megteszik hatásukat, de az ilyen emberek Olcsó Jánosok, bár ha a tömegüket nézem, sokba kerül a többi rendes embernek ezek eltartása!
lampa laz
"tehát ez a kis csaj azt hiszi, hogy ő most valami nagyon nagy dolgot csinált", igen nagy dolgot csinált/ csináltak, mert ő/ők a jövő, ti viszont a legmocskosabb múlt maradtok. Helyedben jobban vigyáznék a megnyilatkozásra, mert hamarosan ők jönnek!
csak úgy....
"Ha Pankotai Lili nem trágárkodik, sose derül ki, hogy ezeket bárhogy is érdekli az oktatás." (Flötzinger, a távhős/ 444)
Aki Én
@fergeteg: 9:42 A munkatábor kimaradt. Amikor a bolsi tempótokról beszélünk, pont erre gondolunk.
Hogy meritek magatokat demokratának csúfolni?
És az abaj, higy nem is érzitek mit műveltek. Még jó, hogy kisebbségben vagytok. Belegondolni is rossz, mi lenne, ha valós többségben lennétek.
orsos vendel
Kik ezek a bencsikek ??? valami bayor jolti es fideSS csikkak ??? NEM NORMALISAK !!! Szerintem van 2 elemijuk, amit 10x jartak, de akkor sem sikerult !!!
csak úgy....
"Valahol igaza van. Az oktatást tényleg ellepte a söpredék. A kinevezett KLIK vezetőkkel, az ilyen Maruzsa-fajta barmokkal, az új NAT-tal, a KELLO-val, a hamis dilemmákkal es választásokkal, az erőltetett kamukeresztény ideológiával és a korrupt egyházakkal akiknek egy minden morális korláttól mentes tolvajkormány a nevére íratta a jövőt, ez egészen egyértelmű…"
(Mr. Megnézzük/444)
gina
Te primitiv szemét, aki itt söpredék az a kormány és a fidesz szekta minden tagja,veled együtt , jól jegyezd meg, aki a tanárokat és a gyerekeket igy nevezi az egy aljas börtöntöltelék és be kell csukni örökre, de ebben a szemét diktatúrában az ilyen férgek élösködnek,,mikor kel fel ez a nép,,, ja hogy sok közöttük az igazi söpredék
justhpeter
Igaz lehet amit Kövér mondott anno, "kommunista kutyáből nem lesz demokratikus szalonna" Lám a véres szájú kommunista Bencsikvől sett más csak egy véres szájú, magát kereszténynek mondó náci.
csak úgy....
@justhpeter: ezt valóban kövér mondta? -eszem a szivit...
Logogrif
Benn-csík...tükörbe kellene néznie ! "madhouse" !
Lepényleső
Söpredék??? Megláthatá milyen az,ha eléje síktükröt tartana a tanszék,- roppant nagyméretűt,hogy beleférjék?
surdilloFUJT
@Logogrif: Az lenne a megoldás erre az idióta ,aljas,hazug,hazaárulóra,ha elfújna már a labai alatt a szél!!!
gazdag dezső
Én sokak közt Bencsiket látom söpredéknek ! A Magyar nép söpredékében bőven benne van !
Juhász István
Amikor a MUNKÁSŐR c. havilapot főszerkesztette... a Bencsik elvtárs, egészen MÁS véleménnyel volt a " csöcseléket " illetően. Igaz, azt is FIZETÉSÉRT csinálta, most is pénzért dolgozik. Mindössze a ZÁSZLÓ lett más.
ómió
Hát, ha el nem is lepte, de bőven jutott belőle oda is!
Havanagi
@Aki Én: f-el kezdődik,ossal folytatódik,ezek ők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.