A katasztrófavédelem hírei szerint Győrújfaluban, Bátonyterenyén, Zuglóban és Halmajugrán voltak épületben keletkezett tűzesetek.

Máris sűrűn indult a november, elsején ugyanis reggel nyolcig több helyen történt baleset, és a tűzoltóknak is számos helyszínre kellett kivonulniuk tűzesetek miatt. 

Balesetekkel és háztüzekkel indult a november

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Az Útinform 7:49-kor kiadott jelentése szerint az M1-es autópályán, Győr felé a 15-ös km-nél a "Tópark" elnevezésű kihajtóágon baleset történt, ezért a kihajtóágat lezárták a helyszínelés idejére. A katasztrófavédelem ehhez kapcsolódó híre szerint egy személyautó borult fel a helyszínen, a balesethez a trökbálinti hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járművet. A balesethez a mentők is kiszálltak.

- Az Útinform 8:40-kor kiadott összefoglalója szerint Székesfehérvár északi elkerülő szakaszán a 7-es főúton, a Szent Flórián körúton egy személyautó villanyoszlopnak hajtott. A 811-es főút felé vezető oldalon a külső sávot lezárták.

A katasztrófavédelem november elsejei közleményei szerint több baleset és tűzeset is történt az országban:

- Szigetszentmiklóson felborult egy autó a Gyári úton. A műszaki mentést végző helyi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet. A helyszínen vannak a mentők is.

- Győrújfalun, a Kölcsey Ferenc utcában egy családi házban keletkezett tűz. Az épület egyik szobája égett. A győri hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet, és megkezdték az utómunkálatokat.

- Bátonyterenyén a Rákóczi úton, azaz a 23-as főút belterületi szakaszán egy családi házban ütött ki tűz. A közlemény szerint az épület két helyisége égett. "Az tűzhöz a helyi és a salgótarjáni hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek megakadályozták a tűz továbbterjedését, eloltották a lángokat, majd átvizsgálták az ingatlant, amelyben senkit sem találtak."

- Zuglóban (Bp. XIV. kerület), az Ilosvai Selymes Péter utcában egy kétszintes lakóház földszinti lakása gyulladt ki a katasztrófavédelem közlése szerint, a mintegy 30-40 négyzetméter alapterületű ingatlan teljes terjedelmében égett. A tűz a hálószobában keletkezett, ezt eloltottak a fővárosi hivatásos tűzoltók. Jelenleg az utómunkálatok zajlanak.

- Halmajugrán egy parasztház gyulladt ki november elsején reggel a Petőfi Sándor utcában a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint. A közel 50 négyzetméter alapterületű épület három helyisége égett, a tűz a tetőszerkezetre is átterjedt. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, a tetőzetet megbontották és eloltották a lángokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.